astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 39

Publicerad 2017-09-24 06:22:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan kan du behöva ha en cool attityd och hålla huvudet högt kära Vädur. Din frihet kan på något sätt kännas hotad och är du inte villig att kompromissa ska du ändå vara tydlig med varför. Att gå ihop med andra människor nu skulle vara bra för dig, men det ska ju såklart kännas rätt och något du kan leva upp till. Den vilsna biten i ditt liv kan börja lossna och du upptäcker ganska snabbt vilket spår det är du ska köra på för att lyckas och för att må som allra bäst.
 
Oxen
Det är bra läge för dig att styra upp ditt liv precis så som du vill ha det kära Oxe. Att verkligen ta tag i dina större drömmar och projekt driver dig och dina mål kan bli tydligare och också praktiskt möjliga. Du gör bäst i att våga lita på din känsla och följa den även om du i stunden inte exakt vet hur saker och ting kommer lösa sig, det gör det. Ta inte avstånd ifrån det som din kropp behöver och va uppmärksam på att allt som även händer inuti dig. Du kan få viktiga perspektiv på tillvaron.
 
Tvillingarna
Du kan tänka på hur du väljer att uttrycka dig den här veckan, särskilt på dina sociala kanaler kära Tvilling. Människor kan bli lätt provocerade och du gör absolut bäst i att först bli medveten om dina riktiga motiv. Om du har känt ett mostånd kring att jobba med tyngre känslor i ditt liv kan det nu vara som att dra ur en propp och du kommer uppleva dig själv lättare när du får ge utlopp för det som ligger under ytan. Ta chansen och väx som person. 
 
Kräftan
Frågor kring din karriär och ditt hem blir väldigt centralt för dig den här veckan kära Kräfta. Det kan ha expanderat på både områderna vilket innebär att saker dras till sin spets och där ingenting kanske känns helt hundra för dig. What to do? Ingen i din närhet kan läsa dina tankar så tala om vad du känner istället. Dina egna gränser kan bli viktiga så sätt dem. Det blir enklare att förmedla känslor till dina allra närmaste och du lär dig även något om dig själv. 
 
Lejonet
Den här veckan kan du bli extra uppmärksam på hur du uttrycker dig till människor eller på dina sociala kanaler kära Lejon. Ditt motto är frihet och att kunna vara ärlig men frågan är på vilket sätt du behöver vara ärlig och hur du kan vara det utan att trampa folk på tårna. Nu kan du också få ordning på din kropp, allt som är kopplat till din hälsa och dagliga motion. Du börjar förstå på ett djupare plan vad det är för förändringar som krävs för att få mer flow.
 
Jungfrun
För dig innebär den här veckan en stor insikt som är kopplat till ditt självvärde, din självrespekt och hur du låter andra människors attityder rinna av dig kära Jungfru. Du inser att du behöver andra för att komma vidare i vissa situationer men du kan samtidigt släppa kontrollen och vara dig själv. Bara det är en frihet i sig. Alla impulser som du vill go all in for, stanna upp och verkligen funderar. Ibland kan det ligga dolda grejer bakom. Hemigheter kan komma fram eller så r du indragen i någon.
 
Vågen
Du kan känna dig lite vilse den här veckan kära Våg. Det kan handla om en dragkamp inom dig själv, att följa dina egna intressen och projekt eller att köra tillsammans med någon annan. En del drama kan uppstå och framför allt när du inte bekänner färg. Nu har du enklare för att komma i kontakt med dina inre känslor och dina behov vilket skapar möjligheter för att reda ut saker med dina nära och kära. Va inte rädd för att konfrontera någon om du vill det.
 
Skorpionen
 Den här veckan kan du göra en viktig livsförändring som handlar om kost, hälsa och träning kära Skorpion. Du är också mer mottaglig för att förstå dina behov av att koppla av. Meditera, yoga och följa med i det som känns rätt för dig. Att släppa på något som inte längre passar in i ditt liv kan komma över dig och även om det till en början verkar trist, kan det vara det absolut bästa, let it go! Du är helt redo nu att fatta ett viktigt beslut för dig själv och ta det vidare.
 
Skytten
Veckan ger dig en möjlighet att se över om du har kompromissat alldeles för mycket kring projekt och gruppaktiviteter kära Skytt. Se upp för att bli dramatisk men för din egen skull är det bra om du sätter gränser och också ta på dig äran för det som du drivit fram. Om någon vill sno åt sig beröm ska du säga ifrån! När det gäller din grund och stabilitet i vardagen kan den ha varit lite ur balans och det kan ha fått dig att inse viktiga saker om dina egna motiv i livet. 
 
Stenbocken
Nu kan det dyka upp överraskningar och möjligheter i ditt liv kära Stenbock. Baksidan kan vara den att du slits mellan olika drömmar eller att det blir svårt för dig att följa med i flödet. Det krävs att du ser helheten och är beredd på att både diskutera och kompromissa. Finns det någon lösning och vad kan du själv bidra med? Utforska och gör vad du kan. Det blir också tydligare för dig vem du vill vara, hur du ska nå det målet och få tillbaka din power.
 
Vattumannen
Den här veckan kan du vilja ge uttryck för något du hållt inne med en längre tid kära Vattuman. Tänk dig för innan du presenterar din åsikt och välj dina ord noga. Om du vill dra vidare från ett projekt till ett nytt rekommenderar jag dig att vara smidig och göra det med stil. Du vet aldrig när du behöver uppbackning eller eventuellt hjälp. Har du en tid kämpat med att gå vidare kan du äntligen börja släppa på gamla känslor, se mönster, förstå och gå vidare. 
 
Fiskarna
Nu kan det vara som att köra rally kring dina känslor, ditt egna värde och även din ekonomiska situation kära Fisk. Oförutsedda saker kan hända, tänk på det och gör vad du kan för att snabbt fånga upp och komma på banan igen. Du får tillfälle att komma närmre någon viktig person i ditt liv eftersom du är uppmärksam på vad som inte riktigt stämmer och styra upp det. Dina vänner kan oväntat stötta dig i ett läge där du behöver det som allra mest. 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela