astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 38

Publicerad 2017-09-17 05:55:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Under veckan får du chansen att både strukturera upp din tid och samtidigt vara spontan kära Vädur. Nu kan du mitt i all frihet, mitt i ditt egna kaos ändå styra skeppet åt ditt håll. Du får ett grymt bra tillfälle att göra slag i alla saker på en gång och kanske till och med hitta en ny livsstil längs vägen. Va extra uppmärksam på det som din kropp skriker efter och behöver. För att fungera och rodda alla projekt måste du också ta hand om dig, varva ner och skaffa dig ett andrum. 
 
Oxen
Kan det vara dags för dig kära Oxe att börja göra buisness utav dina förmågor eller intressen? Det där som lockar dig allra mest, det där som du brinner för, hur ser den marknaden ut egentligen? Att hitta rätt attityd och att hitta ditt rätta jag kan bli väldigt påtagligt och intressant just nu. Du är en i en utvecklingsfas som säger att du måste ta för dig mer och inte vara rädd för att visa upp dig. Det är din livslust och ditt sug på livet som gör att du kommer ta dig långt.
 
Tvillingarna
I början på veckan får du möjligheten att göra upp med dina allra närmaste kära Tvilling, speak out! Du får också en chans att verkligen se över den grund som du står på, antingen om det är ditt hem eller någon annan del i ditt liv som är viktig för dig. Kanske känner du att du kan andas ut och äntligen ta några kliv framåt med dig själv. Ditt rensande inom dig själv fortsätter och kommer vara den mest givande nyckeln för din framgång. Oavsett vad du träffar på, face it.  
 
Kräftan
Under veckan kan du få slående idéer som det också gäller att du snabbt strukturerar upp kära Kräfta. Vad exakt är det du vill få fram och i vilket syfte? Många är nämligen villiga att lyssna på dig, ta till sig utav dina förslag men du måste noga veta vad du pratar om. Är det via sociala medier kan du räkna med att få en skjuts uppåt och att dina åsikter blir intressanta att höra på. Välj din publik noga och sikta högt. Nu har du chansen att lyckas ta dig fram med orden!
 
Lejonet
Att lyckas prioritera rätt, hitta bra vardagsrutiner och dessutom kunna samla pengar på hög är något som lockar dig kära Lejon. Och du kan just nu klara det mesta som handlar om att bygga upp en stabil grund inför hösten. Något som också frestar dig är att ta lite risker, men där får jag be dig vara riktigt uppmärksam innan din djärva attityd tar fart. Absolut bra för dig att investera och satsa på ekonomin men inte utan att ha övervägt och rådfrågat innan. 
 
Jungfrun
Nu kan du på allvar påbörja ditt nya liv och vara beredd på att dela med dig utav dina planer kära Jungfru. Ta en sak i taget och ge inte för mycket innan du vet vart du har folk omkring dig. Det går bra för dig nu och somliga kan ha åsikter eller känna sig satta åt sidan pga dig. Ta det för vad det är eller se det som att du faktiskt är en person som det lätt går att bli avundsjuk på. Du är inne i ett flow, där det händer saker och där du blir uppmärksammad och sedd, grattis!
 
Vågen
Nu är du mer mottaglig för ett kreativt flöde i ditt liv kära Våg. Använd det till att ha en stund över för dig själv, måla, dansa, skriva. Du får också chansen att verkligen jobba med ditt undermedvetna och öppna upp för mirakel faktiskt. Den här energin handlar om att följa, att inte kämpa emot utan att lyssna på vad det är du behöver. Gör du ditt jobb så kan du också räkna med att det blir ett helt annat flow i ditt liv och i din vardag som du önskar. 
 
Skorpionen
Den här veckan gäller det att kommunicera via alla möjliga sorters kanaler kära Skorpion. Men, du måste se till att din utrustning funkar som den ska, att du ha allt det där som du behöver för att nå ut, annars blir det lätt pannkaka av alltihop. Du kan också få en viktig roll att spela för en större grupp människor. Ditt ansvar där kan vara ett hedersuppdrag och viktigt är att du inte låter andra saker vid sidan om falla bort. Se vad som ska prioriteras!
 
Skytten
Det som du uttrycker den här veckan, där du siktar, där kommer du också att få se ett resultat inom en kortare framtid kära Skytt. Hur långt vill du ha kommit i början på nästan år? Vilka är dina allra tydligaste mål? Du behöver fundera över vad som är din prio i livet. Ha friheten att kunna göra det du vill eller att ta ansvar och komma någonstans? Det är bara du själv som kan sätta begränsningarna eller som kan veta vilket pris som är bäst. 
 
Stenbocken
Okej kära Stenbock, dags att göra slag i saken kanske. Vad känner du inför studier, lära dig något nytt eller fördjupa dig i ett ämne och bli proffs? Ska du satsa på att bli din egen boss och hur skulle det livet funka för dig? Hur vill du expandera och göra det där storslagna som du många gånger drömmer om? Allt det som du startar den här veckan, allt det du lägger fokus på kommer visa sig för dig och du kommer ha ett resultat snabbare än väntat. 
 
Vattumannen
Att bygga upp något mer varaktig tar sin lilla tid och att få förtroende för någon, en kompanjon eller ett företag sker inte över en natt kära Vattuman. Det som du däremot kan bidra med själv är att vara tydlig med vart dina egna gränser går någonstans. Och såklart hoppas på det bästa. Vi är aldrig garanterade något men för att vinna måste du ju våga satsa. Du får en chans att faktiskt skapa ett "vi" i någon form där det handlar om att du släpper på garden.  
 
Fiskarna
Den här veckan blir det tydligt för dig att du själv måste i första hand stå på en stabil grund för att kunna bygga vidare på olika relationer i livet kära Fisk. Boosta din självkänsla och satsa på att vara i sammanhang där du vet att du känner dig balanserad och harmonisk. Umgås med vänner som känner dig, som vet alla dina styrkor och svagheter och som kan hjälpa dig att utvecklas. Om du fastnat i ett spår av att det bara är alla andra det är fel på så måste du tyvärr börja jobba utifrån dig själv. 
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela