astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 37

Publicerad 2017-09-10 05:23:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan kan du verkligen få saker gjort kära Vädur. Särskilt när du väljer att arbeta mer i det tysta eller ta hjälp utav människor som kan sin sak. Du har energin att driva på och se till alla små detaljer som behöver fixas. Detta öga har du såklart också nytta av i din vardag där du kan behöva sätta var sak på sin plats och få ordning på grejerna. Din bästa satsning är att hitta dina strategier och gör dina egna förenklingar utav allt så kommer du få mer flow, mer inspiration och utvecklas som du vill. 
 
Oxen
Nu kommer du kunna agera helt enligt dina innersta önskningar och på riktigt våga följa det som driver dig kära Oxe. Du är verkligen på humör för alla typer av festligheter och tillställningar och din allra glammigaste period är äntligen här. Så länge du håller ett starkt fokus på det du tycker är roligt kommer den här veckan att kunna levera massor med glada nyheter. Va ärlig mot dig själv och säg sanningen till människor, du kommer långt med att öppna ditt hjärta nu. 
 
Tvillingarna
Den här veckan kan du behöva mer utrymme än vanligt kära Tvilling. Om det är så att ett samtal hade varit på sin plats med en viktig person i ditt iv, ta det snacket. Du kan ha mycket olika saker att fokusera på och du gör bäst i att koppla av där emellan. Stäng ner din verksamhet ibland och ge inte efter för socialt tryck. Något oväntat kan ha inträffat som är kopplat till din karriär eller livsmål vilket gör att du behöver lägga extra krut på att komma på banan där. 
 
Kräftan
Du har ett starkt behov av att få lyfta dina åsikter och är snabb med att stå upp för din sak kära Kräfta. Detta kan använda bäst om du t ex pluggar eller gå en kortare kurs i något spännande ämne. Du blir en intressant person att lyssna till och ditt socila liv kan utvecklas under den här perioden. Att få umgås med människor som är givande för din utveckling är vad du helst av allt vill. Va uppmärksam på att ni inte alltid tycker likadant och att det bara kan vara till en fördel.
 
Lejonet
Förändringarna som skett i ditt liv den senaste tiden har gjort att du lyckats lansera en rejäl dos av frihet och med betydligt flera djärva drag kära Lejon. När du delar med dig utav din positiva energi så kommer andra vägar också att kunna öppnas lättare för dig. Nu är du redo att ta dina stora visioner och sätta dom i ett konkret verk. Ha en plan för ditt dagliga arbete och va kreativ när det kommer till att hitta lösningar och utveckla dina förmågor även i din vardag.
 
Jungfrun
Nu har du allt att vinna på att vara mer självsäker och spela dina kort rätt kära Jungfru. Du har karisma och en charm som alla vill åt. Gör dina absolut bästa satsningar på dig själv under den här veckan. Viktigt att du vet åtvilket håll du vill gå och vad det är du söker mer av livet. Här finns ju så många möjligheter och nu har du dessutom turen och tillfällena att hamna på ett bananskal. Slösa inte bort den här tiden utan krossa alla utmaningar som skulle kunna dyka upp!
 
Vågen
Den här veckan kan du ha en del känslor att ta itu med kära Våg. Och det är såklart jobbigt men också väldigt nyttigt för dig. Du behöver inte längre gå och dra på gammalt bagage, rensa ut skiten och lär dig utav ditt förflutna. Hur kan du göra annorlunda nästa gång? Vad behöver du jobba med hos dig själv för att utvecklas? Detta är en bra tid för att se på hur du själv agera, inte bara mot andra utan även mot dig själv. Är du din egen bästa vän?
 
Skorpionen
Din sociala tid är här och vill ha med dig ut på events och massa mingel kära Skorpion. Nu är det också du som kan få igång en diskussion och lyckas få andra människor att tänka utanför lilla boxen. Även du kan dra fördelar utav att lyssna till andras idéer, få egna inputs och börja fila på vad du själv skulle kunna göra. Att ha ett engagemang är viktigt för dig och även göra saker som har en mening. Det räcker inte längre att bara tjäna pengar, du vill göra skillnad, gör det. 
 
Skytten
Nu har du inte råd eller tid att vänta på att följa dina större planer kära Skytt. Ta kontakt med människor som sitter på en position och dessutom ha ett starkt inflytande. Du måste sikta på de som kan göra en förändring på riktigt och våga visa dina största drömmar. Någon som du minst ana kan vilja få dig framåt och pusha för dina talanger och egenskaper. Men syns du inte så finns du inte. Ta kommandot över ditt liv och ro nu åt det håll som känns rätt. 
 
Stenbocken
Detta är ju en sådan intressant och inspirerande tid i livet för dig kära Stenbock. Nu är du redo att bredda din horisont och se vilka framtidsmöjligheter som ligger och lockar. Du kan få för dig att ta en del risker och bege dig ut på djupt vatten. Detta är såklart bra och något du länge väntat på. Att få ut mer av din vardag och låta dig svepas med i det som händer är att satsa på. En resa kan vara vägen till det som du alltid drömt om. Se möjligheterna.
 
Vattumannen
Den här veckan får du räkna med att vara den som driver på grejer själv kära Vattuman. Din attityd till omvärlden är mer sparsam och helst vill du kanske dra dig undan för att göra jobbet på egen hand. Men detta är också en tid för att lära och komma till insikt om att vi är här för att hjälpas åt, samarbeta och finnas för varandra. Dina starka känslor kan hindra dig från att vara den delaktiga som du hade önskat. Sätt dig över det och utvecklas som person. 
 
Fiskarna
Den här veckan kan du vara extra uppmärksam på andra människor och deras närvaro kära Fisk. Låt andra få vara en del av din inre värld och öppna upp för nya utvecklande band. Du behöver vara väldigt tydlig i din kommunikation och också fundera på när det är dags att avbryta en dialog som är på väg att spåra ur. Hur viktigt är det för dig att ha ha rätt? Vad är du beredd att offra? Snabba förhandlingar och snabba puckar är vad som kan vänta. 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela