astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Fullmåne i Fiskarna

Publicerad 2017-09-05 05:22:00 i Power of the moon,

 
 
Imorgon har vi en Fullmåne på nästan 14 grader i Fiskarna, intressant... Vid det här tillfället borde ni ägna er åt healing eller er spirituella sida på något sätt. Satsa på meditation och att nå ert inre ljus. Fullmånen visar på att vi ska lita till vår magkänsla, vår intuition och vägvisare. Det kan bli en svår balansgång mellan att släppa på garden, tillåta oss ha känslor och drömmar, kontra att inte se till verkligheten eller tro allt för gott om en situation som vi egentligen ska akta oss för. Vi kan såklart bara göra jobbet med oss själva och hoppas att andra också gör sitt. Nu är det också läge att go with the flow hur knäppt det än kan vara eller bli. Lita på att ni kommer hamna rätt, där ni ska vara. Och glöm inte att kolla i vilket hus den faller. 
 
//N

Kommentarer

Postat av: Pemba

Publicerad 2017-09-05 21:52:52

Hej,
Hur kollar vi i vilket hus faller månen eller något annat?

Mvh
Pemba

Svar: Enklast är att gå in på astro.com, klicka på horoscopes och på Natal chart ascendant. Så får du fylla i dina personuppgifter, födelsetid och plats du är född. Lycka till! :)
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela