astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Fantastico!

Publicerad 2017-09-21 05:38:00 i In the stars,

 
 
När solen byter tecken skiftar även energin hos oss nere på jorden, det är häftigt och något vi kan dra fördelar utav. Imorgon är det Vågens tur att få sitt årliga besök och det här är verkligen är harmonisk, flirtig och glad ton. Relationer är också det stora fokuset. Vi behöver vara öppna för diplomati, se ur den andres perspektiv, vara villiga att kompromissa och mötas, om vi vill lyckas. Allt från vänskapsband, kärlek till affärspartners. Medla! Lyssna på vad den andre personen säger, lyssna efter behovet och ge och ta. 
Under den här perioden är det bra om vi får i oss mera bär, flingor och gryn. Sparris och bönor, frukt. Det ska vara ganska enkelt. Vågen älskar den enkla vägen vilket även visar sig i motionen. Här vill vi gärna träna i någon mysig miljö eller tillsammans med vänner. Powerwalka med dina vänner och kom i gång.
 
//N

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela