astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 41

Publicerad 2017-10-08 05:56:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan kan du behöva se över balansen i dina relationer, särskilt när det kommer till att ge och ta kära Vädur. Ställ frågan rakt ut och förvänta dig ett ärligt svar. Satsa på att skapa förtroende och visa dina äkta känslor. Umgås med vänner och dra även nytta utav de människor som inte är helt lik dig själv. Du kan ha mycket att vinna på att se andra sidan utav myntet. Dina allra närmaste kommer backa upp dig i val och beslut som du tar under den här perioden.
 
Oxen
När du har fokus, när du väl fattar beslut och tar initiativ finns det inget som kan stoppa dig kära Oxe. Styr upp och förenkla dina rutiner, hitta små knep som gör att du blir mer effektiv och lösningsfokuserad. Du kommer uppleva mer flow och saker kommer gå din väg när du själv är med och driver fram det. Kollegor och vänner finns där och stöttar dig lite extra just nu. Tänk själv på att inte bli den som gör allt för alla andra utan våga ställa krav och be om hjälp tillbaka.
 
Tvillingarna
Den här veckan kan både leverera och sätta lite drama på tapetern kära Tvilling. Läge för dig att visa mer utav ditt inre, låta din passion komma ut och glänsa extra i rampljuset. Tänk på att det du sänder ut är det du drar till dig och också det du skapar i ditt liv. Nu har du möjligheten att ha fokus på det som gör dig sådär galet glad och lägga mer fokus på roliga bitar. Hitta din grej och erbjud resten av världen att se vad du har att komma med. Du är oövervinnlig!
 
Kräftan
Den här veckan är du beredd att göra vad som krävs för att få din vilja igenom kära Kräfta. Passa på att dra nytta utav ditt inflytande, håll i möten, ta kontakt med människor du söker inspiration ifrån och ha ett öppet sinne för vad som kommer till dig. Samtidigt är du just nu i ditt rätta element där din känslighet och din magkänsla kan hjälpa dig att få det du vill ha. Ha fokus på det som är viktigt och betyder mycket för dig. En annars väldigt mysig vecka.
 
Lejonet
Under den här veckan kan du ha viktiga samtal eller komma i kontakt med människor som på något sätt har en ingång till något mycket större i ditt liv kära Lejon. Uteslut ingen och va öppen för att kommunicera och nå ut med dina idéer. Lovande avtal eller kontrakt kan finnas tillgängliga och ju mer du tar för dig, desto bättre kommer det gå för dig. Nu är det också viktigt att du hittar inspiration för egen del, ladda ner en ny pod eller anmäl dig till ett webinar.
 
Jungfrun
Det som du engagerar dig i nu och allt det som du drar till dig kommer att ha en stor påverkan på din framtid kära Jungfru. Ta initiativ till att förändra och göra vad du kan för att skapa den bild du vill att andra ska ha. Gör dig redo för att vara en ledare och visa upp din egen väg och dina projekt. Människor kommer ha lätt för att haka på det som du önskar och din passion för saker synas. Nu är det också tydligt att du rent praktiskt kan göra verklighet utav dina planer.
 
Vågen
Du har nu alla möjligheter att påverka ditt liv i den riktning du själv önskar kära Våg. Om du är tillräckligt uppmärksam kan du dessutom få ledtrådar till dig längs vägen, vilken väg du ska gå. Hela du har ju under en längre tid gjort en drastisk förändring vilket öppnat upp för helt nya scenario i ditt liv. Pusha för dina egna projekt och dina långsiktiga drömmar, det som får dig att vilja ge lite mer. En bra period för att få andra med dig på tåget och lyckas. 
 
Skorpionen
Den här veckan kan öppna upp nya vägar för dig och du kan träffa på människor som har starka inflytanden i ditt liv, motivera dig och ger dig helt nya förutsättningar till utveckling kära Skorpion. Nu kan du också vara säker på att dina vänner kommer backa upp dig och finnas där. Samtidigt behöver du space just nu, varva ner, slappna av och bara hitta tid till något som inte kräver särskilt mycket. Ta initiativ till att bli mer kreativ, måla, filma eller prova något nytt.
 
Skytten
Nu behöver du vara mer på hugget och sätta dina planer i handling kära Skytt. Du kan tvingas ta mer ansvar för något på ditt arbete som du inte alls räknat med och om din motivation inte finns där är det ändå viktigt att du fullför ditt uppdrag. Det handlar också om din ekonomi och vad du kan göra för att förbättra den. Satsa på att delta i gruppgrejer och va driven i onlineprojekt eller i någon typ av välgörenhet. Du kommer känna att det du gör ha en större mening och just nu är det betydelsefullt. 
 
Stenbocken
Ett stort sikta mot stjärnorna i ditt horoskop kära Stenbock! Under den här veckan är det superviktigt att du tar egna initiativ till saker och är med på banan för att få mer flow exakt där du vill ha det. Va tydlig med vilka mål du sätter upp och det kan vara allt från jobb till något som ligger helt utanför den zonen. Men du kommer ha särksilt tur kopplat till din karriär och till steg du vill ta för att komma ännu högre. Fundera på vad som ger dig mest positiv energi.
 
Vattumannen
Den här veckan kan öppna upp dig själv för alternativ som du tidigare inte ens övervägt kära Vattuman. Du är liksom villig att bredda dina horisonter och vidga vyerna, avservärt, kul! Särskilt spännande blir det ju när du också kan tänka dig att gräva i lite djupare ämnen och får in flera perspektiv på en och samma gång. Är det nu som du börjar fundera på vad du gör med ditt liv och vad du egentligen faktiskt skulle kunna göra? Allt är ju möjligt.
 
Fiskarna
Den här veckan kan du hamna i en situation som inte längre lyckas skjuta saker till framtiden kära Fisk. Du måste ta tag i det som händer och som berör dig, särskilt på det ekonomiska planet eller om du är involverad i en affär tillsammans med någon, eller om du har olika åsikter delade med t ex en partner. Detta är också en väldigt utvecklande period och där du får chansen att möta dig självi nya lägen. Viktigt att du ser vad du själv skapar för att kunna förändra.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela