astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 21

Publicerad 2017-05-21 06:34:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan ska du ta vara på din förmåga att kunna övertala eller göra stor reklam för ditt eget varumärke kära Vädur. Din egna kreativa lust är på topp och du suger åt dig information, ny kunskap, kanske väljer att gå en kurs eller bara inspireras på olika sociala medier. Att få fram en idé eller ett förslag ligger rätt i tiden och ingen kan missa din charmiga sida. Du får mycket tid i rampljuset om du önskar det så ta vara på den här chansen och bjud in till mingel eller event.
 
Oxen
Den här veckan ger dig möjligheter att nå nya livsvanor och även stabilisera upp din tillvaro på bästa sätt kära Oxe. Ansträng dig lite extra för att ordna till ditt CV och detaljerat berätta vad du faktiskt kan. Ha ett samtal med din chef om det som du gör och skryt med din kompetens. Du har allt att vinna på att stå upp mer för dig själv just nu. Behöver du en stadigare ekonomi kan det finnas olika vägar att gå men ju friare du är i tanken desto enklare kommer det att gå.
 
Tvillingarna
Nu behöver du göra dig redo för att ta mer plats och visa upp dina idéer och förslag kära Tvilling. Du kommer ha lätt för att få människor på din sida, kanske hitta sponsorer eller annan typ av hjälp för att nå dit du vill. Det handlar om dina personliga projekt och saker som du brinner för. Ägna digåt det som gör din vardag enklare och där du hämtar energi. En helt ny attityd till dig själv och andra kommer öppna möjligheter och chanser till att förverkliga dina mål!
 
Kräftan
Den här veckan handlar om att rensa upp i ditt liv, både invändigt och utvändigt kära Kräfta. Helt rätt läge att släppa på saker eller till och med människor i ditt liv som inte är till någon glädje för dig. Sluta hålla fast vid mönster eller dåliga vanor och istället hitta nya och fräscha sätt att hantera detta på. Du ska lyssna till ditt inre, gå på din feeling och boosta upp ditt självförtroende. Det finns massor grejer du kan ägna dig åt för att enklare komma i kontakt med dig själv, meditation tex.
 
Lejonet
Nu är du på hugget och älskar att komma ut bland folk kära Lejon. Släpp arbetet för en stund och istället dra på tillställningar och event där du kan möta människor som har samma intressen som du. Möjligheten att hitta en ovanlig men bra vänskap finns just nu. Någon som kan vidga dina perspektiv på livet och som också få dig att känna ett större hopp om framtiden. Håll alla dina dörrar öppna och tänk på att du när som kan träffa på någon som kan vara en enklare väg framåt för dig.
 
Jungfrun
Den här veckan erbjuder dig möjligheten att se över dina mer lånsiktiga mål och framtidsplaner kära Jungfru. Satsa på att hålla ett fokus och en rak linje men är du osäker på just den biten är det bra om du tar hjälp utav en chef eller kollega som kan reda ut dina prioriteringar. Nu ska du visa din vilja och vad du kan. Arbete hårt och effektivt för att ta dig dit du önskar. Ingenting på vägen kan stoppa dig när du väl har ett mål och sätter fart att jobba för det.
 
Vågen
Det här kan bli en spännande och händelserik vecka för din del kära Våg. Nu står det nya möjligheter vid din dörr och frågan är bara vad du ska välja. Är du i behov av att dra på en längre resa? Dags att börja planera inför den i så fall. Det kan lika väl vara en inre resa som du gör där du får vidga dina perspektiv och se saker med andra ögon. Människor som lever helt annorlunda liv kan locka och du kan börja se att livet har mycket mer att erbjuda om du vill och vågar förändra.
 
Skorpionen
Nu är du i ditt rätta element kära Skorpion och du ska vara försiktig med vad du drar till dig eftersom du lätt attrahera det du fokuserar på. Detta är en tid då du gärna drar dig undan och "jobbar i det tysta" vilket kan ge fantastiska resultat. Djupdykningar i ämnen som lockar dig kan visa sig vara en inkomstkälla så småningom. Just frågor som rör din ekonomi kan bli aktuell och du har stora fördelar när det kommer till att samarbetar med andra och få bra respons.
 
Skytten
Den här veckan erbjuder dig ett riktigt lyft när det kommer till dina närmaste relationer kära Skytt. Helt klart en tid då du enklare kan visa vad du känner, ta ansvar för din del om saker inte fungerat så bra. Det kan också öppna upp dörrar när det kommer till mer professionella samarbeten och du kan bli tillfrågad om ett härligt och roligt partner in crime jobb! Nu ska du ägna dig åt och vårda de relationer som du tror på och som betyder allra mest för dig.
 
Stenbocken
Nu har du möjligheten att ta livet i den riktning du önskar kära Stenbock. Framför allt när det kommer till att styra upp din vardag och pusslet, hitta enklare vägar för att må bra. Du ska prioritera dig själv och dina behov, äta bra, sova ordentligt och se till att motionera regelbundet. Dags att släppa på dåliga vanor och välja något som är mera hållbart på sikt. Prova dig fram för att hitta den väg som passar dig allra bäst. På sikt kommer du nå resultat!
 
Vattumannen
Detta är en utmärkt tid för att följa din passion och det du brinner för kära Vattuman. Se över dina möjligheter att göra en verksamhet av ditt intresse eller något som du har talang för. Nu blir du lättare sedd och kan hamna i centrum med dina projekt. Satsa på att gå all in i det du gör och va kreativ. Hitta nya och roliga sätt att göra det du är bra på. Det finns så många olika vägar att gå för att nå något större och inspirers utav det som kommer längs vägen.
 
Fiskarna
Under den här veckan ska du satsa på att hitta "hem" vad det än kan vara för dig kära Fisk. Kanske går du i tankar kring att flytta, renovera eller bara allmänt förnya din bostad en aning. Du har ett stort behov av att trivas, hitta ett eget utrymme där du kan slappna av och återhämta dig. En tid då också känslor lättare kommer upp till ytan och du väljer att se tillbaka på minnen och saker som påverkat dig. Dags att släppa på lite bagage för att sedan blicka framåt?
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 

Kommentarer

Postat av: Ellie

Publicerad 2017-05-24 09:53:05

Jag är vattuman och nu blev jag nyfiken på vad som väntar mig, väldigt intressant och roligt! :)

Svar: Ja spännande :)
Nathalie Bram

Postat av: Emma

Publicerad 2017-05-28 21:54:12

Hej på dig, jag är oxå Vattuman och blev intresserad av vad som kan hända härnäst, men det mesta stämmer in på mig av det..

Mvh Emma P...

Svar: Spännande Emma! :)
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela