astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 20

Publicerad 2017-05-14 06:34:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Det är nu du ska gå all in i det som intresserar dig allra mest kära Vädur. Öppna upp ditt sinne och vidga dina vyer, det kommer hända spännande saker! Har du en tydlig vision eller dröm? Det absolut bästa är att kombinera riktigt random grejer med något som ändå har en fast punkt och som du redan vet går hem. Målet är att låta utveckling och en prövad metod få göra sitt. Va noga med hur du väljer eftersom sådana här tillfällen inte kommer på löpande band.
 
Oxen
Du har en intressant vecka framför dig kära Oxe. Känslor är definitivt med i bilden men åt vilket håll det bär av, det får du själv vara med och påverka. Saker kommer inte för alltid att se likadana ut och just under den här perioden kan du få uppleva att kombinera udda tillvägagångssätt blandat med den mer hårda skolan. Passion kan vara en väg att gå! Att bryta dig loss från något som inte längre fungerar är ett annat. Hoppa i galen tunna och stabilisera dig strax efter, lycka till!
 
Tvillingarna
Denna veckan ger dig stora och kraftfulla möjligheter att få expriementera med både ramar och frihet samtidigt kära Tvilling. Du kan lätt bli spontan när det kommer till relationer, vilja slå dig fri men du bygger sakta med säkert också upp en trygghet. Vad blir viktigast för dig? Kan det vara dags att tänka nytt när det kommer till relationer? Blanda det med gamla traditioner så blir det absolut bäst för dig. Att hitta något där emelllan som fungerar och blir mer hållbart.
 
Kräftan
Nu kan du få bli redo för större grejer kära Kräfta. När det kommer till ditt arbete finns det ett stort fokus på dig, dina kunskaper och talanger värderas högt. Lita till din magkänsla och följ med i flödet för bästa resultat. Konkreta och verkliga steg kan ta dig riktigt långt och du kanske får göra dig själv beredd för en större framgång. Du kan hitta nya och smarta lösningar på både det dagliga rutinarbetet men också på din hälsa. Varva nytänk med prövade metoder!
 
Lejonet
Den här veckan ger dig förutsättningar att visa världen vad du går för kära Lejon. Om du är aktiv på sociala medier kan det vara stora förändringar på gång. Du kan inte längre dölja din passion eller det du brinner för vilket också blir en stor inspiration för andra. Nu handlar det om att våga testa något nytt samtidigt som du ska bevara något som du redan vet funkar. Möjligheter att bygga internationella relationer kan komma som en blixt från klar himmel!
 
Jungfrun
Nu ska du vara uppmärksam på den hjälp som finns runt omkring dig att få kära Jungfru. Antingen om det rör frågor kring ditt hem, boende situation eller dina allra intimaste relationer så finns där någon som gärna stöttar dig i dina val och beslut. Är det dags att tänka nytt och ta klivet ut ur bekvämlighetszonen? Eller behöver du hitta ett sätt att införa gamla traditioner igen? En bra balans mellan spänning och stabilitet är runt dig just nu och du kommer bli nöjd.
 
Vågen
Den här veckan kan du bli inspirerad från ett oväntat håll kära Våg. Ifall du har ett fokus på dina relationer, arbete som partners kan det komma att ske en förändring med väldig fart. Här handlar det antingen om att fatta ett snabbt beslut, öppna upp för nytänk och nya sätt att förhålla sig till andra människor. Samtidigt som du gärna ser att det finns ett stort allvar med i bilden. Ett viktigt samtal kan bli det avgörande för din del och du vill se en hållbar lösning.
 
Skorpionen
Veckan levererar möjligheter till att se saker och ting med nya ögon kära Skorpion. Även om du kanske i stunden inte ser det meningsfulla kommer du på sikt att ha stor glädje utav alla vindar som blåser åt ditt håll just nu. Nu handlar det om att se saker utifrån andra perspektiv, lyfta blicken och våga ta till dig utav det som händer. Acceptera och inspireras till att låta det nya möta det gamla och mer beprövade. Antagligen rör det sig om arbete, pengar eller din livvstil.
 
Skytten
Nu får du en chans att visa omvärlden vad du går för kära Skytt. Ägna dig helhjärtat åt dina allra viktigaste projekt eller saker som betyder något för dig på riktigt. Du kan få ett uppsving och bli synliggjord när du väljer att plocka med dina unika kunskaper och ditt nytänk i detta sammanhang. Människor har lätt för att upptäcka dig nu och särskilt ditt engagemang och driv kan vara avgörande för om du t ex skulle kunna få en finansiell hjälp längs vägen. 
 
Stenbocken
Under den här veckan kommer du kunna titta med andra ögon på din situation och också med ett fokus på den känslomässiga biten kära Stenbock. Du kan få till dig verktyg att jobba med för att förändra något som sker i din vardag där du hela tiden måste ta ställning till något eller någon. En kvinnlig figur i ditt liv kan få en betydande roll och du själv inser vikten av att förlåta och gå vidare. Nu har du krafter med dig att vända saker till det positiva och hitta nya lösningar!
 
Vattumannen
Nu får du förberedda dig på en förändring som också mot sitt slut även levererar stabilitet i ditt liv kära Vattuman. Anpassningsbar är bara förnamnet på vad du behöver vara just nu när det kanske dessutom drar åt olika håll. Oväntade situationer eller samtal kan resultera i stora grejer för din del. Slå dig samman med en grupp där du har ett intresse och kolla upp dina möjligheter till samarbete. Du kan få tydliga signaler om att det är helt rätt läge att köra igång något du inspireras utav!
 
Fiskarna
Den här veckan handlar för dig om utmaningar kopplat till inkomster och karriär kära Fisk. Nu finns här ett fokus på att förena något väldigt beprövat tillsammans med nytänk och att våga satsa stort. Tänka utanför boxen och ta inspiration ifrån människor som du själv anser har lyckats. Det kan hända saker över en natt eller så får du just nu en föraning om vad som är på gång för din del. Saker kan utvecklas sig och ta större kliv till hösten men håll utkik efter ledtrådar.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 

Kommentarer

Postat av: Natali

Publicerad 2017-05-14 13:41:46

Tack du är bäst !

Svar: :)
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela