astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 19

Publicerad 2017-05-07 06:32:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan är det bra om du fokusera på att få ihop alla praktiska bitar i ditt liv kära Vädur. Se till att få undan saker som ska göras, prioritera rätt och jobba långsamt mot uppsatta mål. På arbetsfronten ser det väldigt ljust ut och extra inkomstkällor kan dyka upp om du lägger ut lite trådar. Det kan finnas känslor inom dig som du lagt under mattan men som nu behöver komma i ljuset. Dags att säga vad du tänker, antingen om det rör någon personlig kontakt eller i arbetet.
 
Oxen
Bra tid för dig att visualisera det du vill ha! Där du lägger ditt fokus, där kommer du att hamna kära Oxe. Dina passioner eller drömprojekt har högsta prio nu och du gör bäst i att faktiskt också skryta om dig själv och dina talanger. Du har lätt för att bli sedd och människor som har makt kan ha ett gott öga till dig. Det finns potential här för att skriva på konkrakt med en affärspartner eller ingå i ett samarbete som kommer betyda mycket för din utveckling.
 
Tvillingarna
Den här veckan ger dig utrymme för att sakta ner och släppa på gammalt bagage som hängt med allt för länge kära Tvilling. Använd din tid till att meditera, yoga eller köra lite healing. Du kommer snabbt märka hur du slappnar av och samtidigt utvecklas som människa. På ditt arbete eller i skolan kan du behöva göra vissa förändringar som i slutändan är positiva. Organisera dig själv och ditt arbete, hitta små enkla knep som gör att vardagen enklare flyter på.
 
Kräftan
Du har en stor fördel att arbeta med teknik och utveckla nya system den här veckan kära Kräfta. Gå loss och tänk utanför boxen när det kommer till arbete och rutiner. Behöver det vara på samma sätt? Kan du förändra och underlätta, hur? Nätverka och ta hjälp av människor som har samma intressen som du själv, kan du få tips och råd? Tillsammans går det att göra väldigt mycket och just nu inser du vikten av att samarbeta och att utnytta alla resurser.
 
Lejonet
Den här veckan får du chansen att visa dina talanger och förmågor kära Lejon. Framgång betyder olika saker och nu handlar det om vad det betyder för dig. Hur kan du skapa mer framgång i ditt liv? Ett jobberbjudande kan dyka upp från ingenstans och du kan behöva fatta ett snabbt och viktigt beslut. Frågor som rör din boendesituation eller dina närmaste relationer hamnar i centrum och du kanske får tänka om och prioritera annorlunda under en tid.
 
Jungfrun
Du är redo att utforska livets alla möjligheter kära Jungfru. Fundera du på att studera, gå en kurs eller bara allmänt läsa för att få mer kunskap om något? Gör det! Ge dig ut på okänd mark och släpp alla föreställningar om hur livet "måste" vara. Skapa dig nya kontaker, via nätet, hitta folk från andra länder och med olika kulturer. Sätt dig ner och brainstorma om olika vägar att gå. Du kan få lysande idéer som kommer göra stor skillnad för dig framöver.
 
Vågen
Den här veckan är du skärpt när det kommer till din intuition kära Våg. Lyssna på din kropp och på din inre röst. Du kan ha ett större behov av att dra dig undan och få ägna dig åt saker i fred. Sätt gränser och var tydlig med hur du vill ha det. Ingen kan kräva något ifrån dig utom du själv. Din ekonomi hamnar i fokus och hur du långsamt ska bygga upp den. Det finns riktigt goda chanser att utveckla den biten och kanske hitta nya vägar inom området också.
 
Skorpionen
Den här veckan ska du tänka smart och hitta lösningar där det finns ett win-win kära Skorpion. Om du vill utveckla dina idéer, starta upp en verksamet och behöver ett bra stöd finns här otroliga möjligheter. Va diplomatisk och se till att mötas på halva vägen, det kommer du vinna på i längden. Nu kommer också ett kärt projekt att dra åt något håll och du får lätt uppmärksamhet för något som du engagerat dig i. Välj en riktning och go for it!
 
Skytten
Nu är det dags att bli lite mer effektiv kära Skytt! Du gör bäst i att ta tag i saker som behöver styras upp, särskilt i din vardag. Det handlar om att förenkla, att hitta bra och smarta lösningar. Behöver du kanske göra upp ett schema? Rensa bland papper och snygga till? Även superviktigt att du tar hand om din kropp och ditt välmående. Det blir också aktuellt för dig att släppa på något som varit i vägen en dit, gå vidare och acceptera situationen.
 
Stenbocken
Nu kan du tänka efter mer än vanligt vad som får dig att brinna allra mest kära Stenbock. Du vill utveckla dina natruliga förmågor och talanger, så ta vara på den här tiden och förverkliga något som ligger dig nära hjärtat. Tacka ja till inbjudningar och va spontan även i vardagen, mycket spännande saker kan vänta rundan hörnet. Det blir viktigt för dig med ett gemensamt projekt, kanske ska det avslutas och äntligen kan du få se ett resultat efter allt slit.
 
Vattumannen
Nu handlar det för dig om att varva ner och ta det lugnt i hemmet kära Vattuman. Passa på att laga dina favoriträtter och bjud hem dina vänner eller familj. Ägna dig åt att komma ikapp med ditt välmående och prioritera att göra saker som du vill och mår bra utav. Det kan dyka upp möjligheter som rör din karriär och du kan få ett erbjudande som inte bara går att säga nej till. Likaväl kan du själv välja att avsluta ett arbete för att inleda något nytt!
 
Fiskarna
Den här veckan ska du dela med dig utav dina åsikter och kunskaper kära Fisk. Du sitter på mycket intressant information och andra vill gärna vara en del utav det. Det finns många möjligheter för dig att också hitta den kunskap du söker och de erfarenheter du vill åt. Sök runt på youtube och lär dig något nytt som du länge kanske varit intresserad utav! Även dags för dig att pressa dig ur din komfortzone och våga göra galna och roliga saker, boka en längre resa?
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Salvana

Publicerad 2017-05-07 19:22:46

Hej ! Vi har fullmåne i skorpionen snart vad kan det betyder ? Tack !

Svar: Hej! Jag kommer göra ett inlägg om det på tisdag :)
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela