astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

What are you here for?

Publicerad 2017-03-15 20:41:04 i Om astrologi,

 
 
Jag ska berätta för er om noderna i horoskopet, det är alltså inga planeter utan mer som punkter och de står alltid mittemot varandra. Så har ni norra nordern i fiskarna kommer den södra automatiskt ligga i jungfrun osv. Södra norden talar om varifrån vi kommer, vad vi har med oss i bagaget från tidigare liv och vilka ämnen som kommer attrahera oss eftersom de är bekanta. Senare i livet kan vi komma till ett stadie där vi släpper allt mer på detta och istället börja röra oss mot den norra norden som är vår livsuppgift den här gången, i det här livet. Norra norden säger något om vårt karma och vilka vägar vi är här för att lära. När människor vi möter har någon personlig planet konjunkt, alltså bredvid då t ex södra nordern, betyder det att det finns en karmagrej er emellan och som ni inte kommer undan. Även nordernas husposition skvallrar inom vilket område era utmaningar ligger och också vart ni finner er tillfredsställelse.
 
//N  

Kommentarer

Postat av: Iza

Publicerad 2017-03-15 21:08:30

Vilken intressant blogg!! Har missat den helt! Måste komma på hur man sparar/favoritar..!

Svar: Kul! :)
Nathalie Bram

Postat av: Lars

Publicerad 2017-03-16 18:28:15

Härligt ! Intressent ämne , jag har Södra noden 1 andra huset med Saturnus !! Gärna berätta om astrologi karma . Tack för fin blogg.

Svar: Hej Lars! Ja ett spännande ämne verkligen. Kanske får jag till fler sådana inlägg framöver. Ha det fint!
Nathalie Bram

Postat av: Vivian

Publicerad 2017-03-16 19:24:45

Hej fina du ! Jag har nodra noden i 4: huset i stenbocken och södra noden i 10:huset kan jag veta vad bytesdar . tack

Svar: Hej! Va roligt att du är intresserad utav astrologi. Jag kanske längre fram gör något inlägg om de olika tecknens betydelse. Ha det fint!
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela