astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Tror ni på karma?

Publicerad 2017-03-08 06:34:00 i Om astrologi,

 
 
Något som är intressant med astrologi förutom alla dagliga planethändelser, månar, hur vi passar ihop med folk, hur vi har det med utmaningar eller flöde så har jag börjat titta mer och mer på olika karman jag har med personer i mitt liv. Jag tycker att det är så spännande! Och det gör att jag också "förstår" relationen på ett helt annat sätt eller kan ha överseende med saker. Jag tror ändå att ni är många som upplevt vid ett första möte med någon, att det känns bekant? Eller att någon person i ens liv bara känns sådär självklar från allra första stunden? Helt klart värt att ta sig en titt på.
 
//N

Kommentarer

Postat av: Andres

Publicerad 2017-03-08 12:59:22

Hej fina du !
Finns koppling mellan astrologi och karma ? Kan du berätta för oss om Norra noden och södra Noden tack ! Jätte fin sida

Svar: Absolut, kan göra ett inlägg om det längre fram 👍
Nathalie Bram

Postat av: Lina

Publicerad 2017-03-08 13:01:52

Hejsan !
Jag är intresserad av astrologi karma berätta för oss vad kan man hitta sånt på sitt horoskop eller nåt annat som du själv ska berätta mycket spännande Önskar dig en fin dag Hälsningar Lina

Svar: Hej Lina! I sitt egna horoskop tittar man efter planeter som är karmarelatrade i andra personers horoskop, svårt att förklara såhär bara eftersom astrologin är en hel värld :) Ha det fint!
Nathalie Bram

Postat av: Sofia

Publicerad 2017-03-08 18:04:43

Hejsan !
Det är mycket intressant ämne astrologi karma Hoppas att du kan berätta för oss , hur kan man veta om man har dålig karma eller bra karma inom astrologi Tack snälla Toppen !

Svar: Hej! Bra eller dålig skulle jag inte kunna svara på, vi kommer från något och ska sträva på något annat i detta livet :)
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela