astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

NEW YEAR

Publicerad 2017-03-17 06:37:00 i In the stars,

 
 
På måndag är det astrologiska nyåret faktiskt här! Vårdagjämning som vi nu kallar det var förr i tiden, långt tillbaka, i flera solkalendrar, nyår och fortfarande finns det vissa länder som har kvar det. Solen går in i Vädurens tecken som är det första i zodiaken, ut med huvudet och upptäck världen! Nu går vi in i en period där det blir mer energiskt och entusiastiskt, vilket betyder att vi också ska ta för oss mera, vara modiga, tro på oss själva, vara öppna för saker som kommer i vår väg och inte komplicera till vardagen så mycket. Det blir lättare att ta till "det ordnar sig attityder". Se upp med att inte tappa tålamodet eller blir alltför själviska så att det övergår i egoism. Fria tyglar är nästan ett måste nu, annars släcks liksom glöden. Vi är mer motiverade att vinna, visa vad vi går för och orädda för att ta en fajt om det behövs. Väduren styr över vårt huvud, tänk då på att inte överanstränga er t ex med ögonen, vid skärma, använd linscer eller glasögon om det krävs. Träningsmässigt så är det en superbra tid för att vara aktiv, på alla sätt, när som, hur som. Och använd er utav det som finns i närheten, krångla inte till det utan bara kör med det ni har. På matfronten tar vi gärna i, smakrikt, gärna lök, chili och mycket kryddor med drag i. Testa nytt, prova er fram och kanske kommer ni på något helt nytt. Improvisera i allt ni gör, det kan ju bara bli "fel".  
 
//N

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2017-03-17 20:29:57

Tusen tack för informationen . Du är bäst .

Svar: Tack för din fina kommentar!
Nathalie Bram

Postat av: Maria

Publicerad 2017-03-20 19:00:09

Hej ! Kan du förklara för oss hur illa aspekt mellan Jupiter och Pluto den 30 Mars 2017. Vad betyder den här aspekt mellan de stora elefanterna . Tack !

Svar: Hej! Jag ska skriva ett kortare inlägg om det när det närmar sig. Ha det fint!
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela