astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 13

Publicerad 2017-03-26 07:18:00 i Veckans horoskop,

 
 
Och så läser vi vårt ascendenttecken också hörrni! :) Snart är det också dags för aprils kärleksastro så missar inte det och flera andra inlägg som görs dagligen.
 
Väduren
Den här veckan inleds ju på bästa sätt för dig kära Vädur. Nu handlar i princip allt om dig och dina önskemål, hur du ska ta dig vidare och vilken riktning du ska ta. Din attityd till dig själv och även till andra kan förändras till det bättre så att du också hamnar med människor som kan ta dig till nya nivåer eller hjälpa dig med kontakter, erfarenheter och inspirera! Din livsenergi har tänts och du gör bäst i att satsa helhjärtat på det du brinner för, allt är möjligt!
 
Oxen
Nu får du din chans att en gång för alla släppa på det gamla och börja om på nytt kära Oxe. Även om det i stunden kan kännas surt så är det lika bra att bara dyka och säga ja till dina känslor. Våga möta dig själv och din kreativitet eftersom den är väldigt stark nu. Gamla sår kan äntligen ses på ett nytt sätt och du kanske till och med är beredd att förlåta någon som gjort dig illa. Ta vara på den här veckan och va uppmärksam på dig själv, hur du mår och vilka vägar du flyr eller väljer att ta.
 
Tvillingarna
Den här veckan kan det uppstå samarbeten som du inte alls varit beredd på kära Tvilling. Håll alla dina dörrar öppna och titta över dina erbjudanden. Du dras till människor som har samma inriktning eller livssituation som du själv och mycket möjligt att ni slår era huvud ihop under den här perioden. Du kan med fördel engagera dig i något välgörenhetsprojekt lite extra, det ena kan leda till det andra osv. Va uppmärksam på vad du längtar efter och vill allra mest här i livet.
 
Kräftan
Nu har du ett guldläge att bli upptäckt om du vågar tänka utanför boxen, själv gå utanför din comfortzone och dessutom satsa högt kära Kräfta. Dina drömmar ligger framför dig och du har ett mål i sikte! Ditt sätt att agera kommer imponera på andra och du har mycket att vinna just nu. Håll dig till det du vill, fokusera istället för att spreta med din energi så kommer det ge dig resultat snabbare än du hade kunnat ana. En toppen vecka att klättra och ta dig uppåt!
 
Lejonet
Under den här perioden handlar mycket om att hitta en större mening i din tillvaro kära Lejon. Va beredd på att hitta nya tankesätt, nya vinklar att se på saker, nya människor som kommer och inspirera dig till att leva lite mer fullt ut. Nu har du chansen att träffa någon specifik som tar dig på en resa, antingen en inre eller också en yttre som öppnar upp helt andra vägar för dig att gå. Det är en spännande tid och du gör allra bäst i att fånga dagen och leva i nuet.
 
Jungfrun
Dom mål du sätter upp nu gällande din ekonomi kommer ge dig ett bra resultat på sikt kära Jungfru. Det kan vara på tiden att inleda ett samarbete med någon där det snabbt kommer visa sig ge bra utdelning och på så sätt skapar mer frihet i ditt liv. Investeringar och andra frågor kring pengar är lägligt att ta upp nu och verkligen se över. Vad behöver du betala och vad kan du dra ner på? Finns det bättre avtal eller alternativ osv. Va på hugget där!
 
Vågen
Äntligen är det dags för dig att börja visualisera vad det är du söker för typ av älskling eller kanske en karriärpartner som sticker ut bland mängden kära Våg? Dina relationer kommer under en tid framöver verkligen kunna lyftas och du når till slut det du faktiskt söker. Lägg ditt fokus på att för egen del veta vad det är som du innerst inne vill ha och inte bara tror att du behöver. Va ärlig mot dig själv och önska dig precis det absolut allra bästa, inget annat.
 
Skorpionen
Nu har du ett superbra utgångsläge när det kommer till att börja få ordning på din kost, din hälsa och din motion kära Skorpion. Dags att hitta en hållbar livsstil som kommer funka över en längre tid, kanske alltid? Det ska vara roligt och motiverande att träna så börja där, hur kan din träning se ut för att du verkligen ska kunna njuta utav den? Och vad kan du dra in på när det kommer till maten? Lägg upp en kost som funkar, inte bara för en tid, utan för att du ska må bra.
 
Skytten
Den här veckan bjuder dig på både livsenergi och riktig härlig livsglädje kära Skytt! Nu får du känslan av att du kan vara dig själv, vara spontan, träffa vänner, gå på fester, mingla, dansa natten lång och bara ta dagen som den kommer. Våren är här! Och det lyser om dig, särskilt eftersom du får mer tid att ägna dig åt sådant som du tycker är roligt från hjärtat. Nu sätter du dina intressen och dina prioriteringar först så kommer resten att sköta sig nästan av sig självt.
 
Stenbocken
Nu är det helt rätt tid för dig att vända blad och hitta andra vägar att gå kära Stenbock. Särskilt när det kommer till känslor, starkare band, kanske en vän eller familjemedlem där det en tid skurit sig kan lösas om du själv väljer att ta en annan riktning. Du kan få uppleva att du släpper på mönster och saker som inte längre gynnar dig alls. Det kommer påverka ditt utgångsläge till det positiva alla gånger och nu kan det vara dags att också ta hand om dig själv.
 
Vattumannen
Det är väldigt bra och roliga vibbar runt dig under den här tiden kära Vattuman. Du lyckas hålla i gång konversationer och samtal med vänner långt in på småtimmarna. Det ger dig massor med energi och kraft, dessutom kan du hamna i en diskussion som för dig framåt i livet. Du behöver ta för dig, låta dig inspireras och dras med i det som händer. En kortare resa kan bli aktuell, antingen bokar du en eller så resan du ganska snart, äventyr!
 
Fiskarna
Nu öppnas nya vägar för dig när det kommer till arbetsmöjligheter och inkomster kära Fisk. Tänk nytt och kliv dessutom utanför din comfortzone, be vänner om hjälp? Kör på nya idéer när det kommer till hur du presenterar dig själv i ett CV t ex. Tala om för folk du känner att dom gärna får tipsa om dig och dina erfarenheter. Du är på god väg att nå ett mål som du satt för inte så längesen. Håll dig till planen, va fokuserad och visar att du vill satsa allt!
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lusia

Publicerad 2017-03-26 13:02:14

Hej fina du ! Hoppas allt väl med dig , nymåne imorgon kan du berätta för oss om det och hur påverkar på alla stjärntecken eller huset . Tack för fin blogg Hälsningar Lusia

Svar: Hej! Så kul att du gillar min blogg! Jag gör ett inlägg om nymånen generellt men tyvärr inte hur olika tecken påverkas. Ha det fint!
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela