astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 25

Publicerad 2017-06-18 05:26:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan kan du stå inför att behöva kompromissa och värdera vad som är viktigt och betydelsefullt för dig kära Vädur. Du har bäst förutsättningar att lyckas och få fördelar om du agera tidigt i veckan eftersom du också kan hålla ett känslomässigt avstånd. Senare kommer du behöva ta itu med intensivare känslor som pockar på dig och vill att du tar tag i eventuellt bagage och se mönster som kan bli aktuella att bryta. Att du vet vad du vill och vad du är värd är det absolut härligaste just nu.
 
Oxen
Detta är en social tid där du inte drar dig för någonting kära Oxe. Du vill ha ut så mycket som möjligt av dina vänner och låter dig gärna inspireras av historier, böcker och sociala medier. Kan vara läge att gå en mindre kurs för att öka på dina kunskaper om ett inressant ämne. Det är festligheter runt dig, människor och glada tillställningar där du har möjlighet att knyta nya kontakter och hitta folk som matchar dig väldigt väl. En kortare resa över helgen hade varit pricken över i:et!
 
Tvillingarna
Den här veckan får du chansen att sätta dig ner och reflektera över allt det som du värderar, som inte går att köpa för pengar kära Tvilling. Vad betyder något för dig och vad tror du att du är skyldig att göra? Nu kan du börja hitta nya förhållningssätt till hur du sätter dina gränser, mot dig själv men också mot andra människor. Titta på dina prioriteringar och var du lägger ditt fokus. Underbar tid att komma ikapp dig själv och få en förståelse för vem du är och vart du vill.
 
Kräftan
Gör en sista insats för dig själv i början på veckan och släpp det som varit, piska inte dig själv för hårt angående eventuella misslyckanden kära Kräfta. Nu kommer en tid då du blickar framåt och enklare kan dra fördelar utav vad du lärt dig på vägen. Detta blir en rivstart för dig och allt det som är viktigt och betydelsefullt kan äntligen få fullt fokus. Ägna dig åt dina innersta önskningar och va tydlig med vilka behov som du har, folk kommer anpassa sig lättare nu.
 
Lejonet
Nu går du in i en tid där du gör en hel del arbete med dig själv bakom kulisserna kära Lejon. En utmärkt period  för dig att handskas med problem som varit, acceptera händelser och släppa på kontrollen för en stund. Ditt undermedvetna hamnar istället i fokus och du kan vara extra uppmärksam på dina nattliga drömmar eller på tecken runt omkring dig. Någonstans inom dig vet du svaren som du kanske söker utåt, men tillåt dig att vara din egen vägledare och inspiration nu.
 
Jungfrun
I början på veckan kan du lägga ditt sista krut på att blir klar med alla viktiga bitar som rör ditt arbete kära Jungfru. Du kommer senare att släppa lite mer av din professionella sida och bege dig ut för att söka dig till områden och människor där du får utlopp för dina intressen eller ditt engagemang i någon fråga. Nu vill du göra en förändring och få känna att du lever. Evenemang och tillställningar varvar varandra och du ska alltid vara redo med ett visitkort!
 
Vågen
Nu går du in i en tid när du har chansen att få en överblick över vad det är du byggt upp kära Våg. Justeringar eller andra vägar kan vara alternativ för dig och du är mer målmedveten att ro i hamn det du sätter i gång nu. Se över dina möjligheter och hur du trivs med din plats i livet. Särskilt när det kommer till ditt arbete, ditt engagemang och det du är bra på. Vad behöver förändras eller jobbas med för att du ska bli nöjd och känna dig tillfredsställd?
 
Skorpionen
Den här veckan är inledningen på något som du kan välja att ta till en helt ny nivå kära Skorpion. Nu kan du se ditt liv uppifrån, med nya perspektiv och med en stor lust att spränga gränserna. Vad vill du ha mer utav och vad är faktiskt möjligt, om du drömmer dig bort? Du kommer inse att hela världen är tillgänglig och att det finns flera olika vägar för dig att gå när du väl provar. Inspirerande människor eller någon coach kan bli en viktig pusselbit för att gå vidare.
 
Skytten
Veckan handlar på många sätt om dina resurser, tillgångar och din ekonomi kära Skytt. Nu har du möjligheten att göra vissa förändringar eller satsningar, investera eller dra ner på kostnader. Du kan också få hjälp från oväntad håll, någon kan vilja satsa på dig och vara villig att bidra med medel som du själv inte har. Ett djupare intresse för något spännande ämne kan också locka dig, mystik och andlighet bland annat. Va öppen för vad som kommer i din väg.
 
Stenbocken
Nu får du en ärlig chans att börja om eller fräscha upp dina närmaste och viktigaste relationer kära Stenbock. Dela med dig utav dina tankar och känslor. Va lyhörd för din andras behov och berätta vilka som är dina egna gränser. Att kompromissa sig fram till olika lösningar är A och O för att du ska känna dig glad och ha en mening med det du gör. Diskussioner som lätt uppstår är till för att utvecklas och att ta sig igenom. Du är villig att ge allt just nu.
 
Vattumannen
Den här veckan tar du lättare till dig och inspireras av nya och enkla metoder för en smidigare vardag kära Vattuman. Nu mår du också absolut bäst om du får tillfälle att rensa ut i alla dina vråer. Garderoben, lådor, skrivbordet, allt som har samlat sig på en hög. Sortera och släng, skänk och passa på att göra en insats för andra. Att kunna hjälpa någon i din närhet blir viktigt eller att ställa upp för en större skara där du får göra det du önskar kan bli aktuellt.
 
Fiskarna
Nu kommer du in i en helt annan dynamik och får fart på känslorna av att känna sig levande kära Fisk. Du behöver komma ut ur kokongen och umgås, gå på restauranger, barer, se nattlivet och bara göra saker som du tycker är roligt för ett tag framöver. Något som du brinner lite extra för kan vilja komma tillbaka in i ditt liv eller så ägnar du mer tid åt ett intresse som inte fått uppmärksamhet. Du hittar glädjen och trivs med livet precis så som det är.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela