astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

NEW MOON POWER!

Publicerad 2017-06-22 05:52:00 i Power of the moon,

 
 
På lördag natt infaller en Nymåne på nästan 3 grader i Kräftans tecken. Med så många planeter i Kräftan kan vi inte undvika denna kraftiga energi. Nymånar erbjuder alltid en nystart i livet. Att sätta fart på något och i detta fallet något som verkligen ligger nära oss känslomässigt. Det kan röra sig om att våga släppa på gammalt skit och faktiskt börja om. Förlåta någon eller en situation och blicka framåt istället. Vad har du lärt dig? Är det värt att klarma sig fast vid det förflutna? Vad hindrar dig från att ta dig framåt? Det är en bra grund för att också bygga på sitt eget hem, renovera, flytta, fräscha upp. Familjebanden kan bli starkare om vi så önskar. Särkskilt kvinnor i vårt liv kan bli extra uppmärksammade eller viktiga för oss. Titta i ert perosonliga horoskop vart 3 grader i Kräftan faller, då ser ni inom vilket område ni kan förvänta er en nystart.
 
//N

Ny energi!

Publicerad 2017-06-21 05:37:00 i In the stars,

 
 
Solen och Merkurius befinner sig nu i Kräftans tecken och till helgen infaller även en Nymåne i Kräftan och det kommer jag berätta mer om senare i veckan. Familjen och återföreningar står i vårt fokus, gamla minnen. Våra rötter, känslor vi bär med oss från barndomen eller annat typ av bagage. Våra behov och också en intuitiv förmåga blir mer tillgänglig. Det kan bli en känslosam tid med mycket sympati för människor i vår omgivning, kärleksfrossa och beskyddande instinkter. Kräftan är förknippad med att inte vilja släppa taget, att hålla hårt i det förflutna och det kan då kännas riktigt hopplöst att behöva gå vidare, men ibland är ju det såklart det allra bästa för oss. Nu är det bra att ägna sig åt simning eller åtminstone regelbundet röra på hela kroppen. Det skapar ett bätte flöde och håller oss i schack. För att slippa problem med matsmältningen är det läge att äta mycket fisk och mejerier t ex. Fixa sallader med grönkål och rödkål och få i er frukt! Detta är allmänt en bra period för att utforska sig själv lite mer, vem man är och hur man fungerar. Kanske gå och träffa en coach av något slag och bena ut ett och annat.
 
//N

Good vibes!

Publicerad 2017-06-20 06:22:00 i In the stars,

 
 
Idag är det två möten av bättre kvalité på himlen, eller möten som vi kan dra fördelar utav, om vi vill. Neptunus och Venus, här handlar det om kärlek och skönhet, att öppna upp och visa känslor, vara i ett positivt flöde eller också hitta det man söker t ex i klädväg, hitta rätt bland produkter. Bra dag att dra på dejt! Merkurius och Uranus, oväntade samtal eller intressanta möten. Fräscha idéer och nytänk. Lösningsfokuserat och friskt vågat är vad som gäller. Use it.
 
//N

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela