astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 30

Publicerad 2017-07-23 05:46:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
 Den här veckan levererar glamour och överflöd till dig kära Vädur. Nu är det äntligen tid att ägna sig åt nöjen, dina intressen och saker som får ditt hjärta att brinna verkligen. Du blir lättare synliggjord för dina insatser eller för dina talanger. Så länge du gör det på ett snyggt och schysst sätt kommer blickarna att vara på dig. Fundera på vad det är som betyder något, vad som på riktigt får dig glad och som gör att du känner livslust. Detta kan bli starten på något helt nytt i ditt liv.
 
Oxen
Nu är dina ambitioner skyhöga när det kommer till att få saker gjort gällande ditt hem eller bostadssituation kära Oxe. Du behöver trivas, hitta ett utrymme för eget space och någonstans att falla tillbaka på när resten av världen kaosar. Antingen kan du dra i gång en renovering, bestämma dig för att flytta, köpa din egna bostad eller bara piffa upp med enkla medel så att det känns mer "hemma" och som du vill ha det. Det kan gå väldigt fort och du kan behöva fatta snabba beslut.
 
Tvillingarna
I den här energin som är runt dig just nu känner du dig hemma kära Tvilling. Det är fart och fläckt, fester, tillställningar, kortare resor och roliga äventyr som väntar. Nu är det bra om du kan få vara spontan, hänga i dina egna trakter, träffa på gamla vänner, hitta nya bekanta och bara få socialisera dig. Utmärkt att dra ihop ett mindre party, samla alla och se till att det händer något. Du är driven och på ditt bästa humör för att lyckas få människor att blomma ut.
 
Kräftan
Nu passar du på att njuta lite extra av tillvaron och där ingår det att verkligen unna dig lyx kära Kräfta. Bra tid för att gå på spa, gå på restauranger, låta andra människor få ta hand om dig för en stund. Du vill koppla av och bara ha det bevämt. En mer avslappnad livsstil sätter fart och du landar enklare i vardagen. Promenader och att vara ute i naturen kan locka dig mer än vanligt. Tillåt dig kontraster mellan lyx och att inse även andra värden runt om kring.  
 
Lejonet
Den här veckan sätter verkligen fart i ditt liv kära Lejon. Nu är du ostoppbar och din energi har en sådan enorm kraft, precis allt är möjligt. Detta är ett sådant utmärkt tillfälle att ta tag i dina hjärteprojekt, i dina innersta önskningar, sätta bollen i rullning och börja fundera på långsiktiga mål. Du kommer lyckas med det som du vill just nu. Dessutom har du bra med uppbackning och stöd från människor runt dig, be om hjälp och tala om vad du är ute efter.
 
Jungfrun
Den här veckan ger dig en möjlighet till att släppa taget om det som inte längre är bra för dig kära Jungfru. Oavsett vad det handlar om, negativa mönster, människor som behandlar dig dåligt eller ett förflutet som kan vara svårt att glömma, gör det nu, en gång för alla. Det är på tiden att du vänder blicken inåt, leta efter svar inom dig och lyssna på din kropp. Nu ska du vara din egen bästa vän och tillåt dig att varva ner, plocka fram känslor och bara vara.
 
Vågen
Nu är det tid för dig att mingla, gå på tillställningar, umgås med dina vänner, ta tag i dina intressen och ha en mer avslappnad attityd kära Våg. Du kan engagera dig i större frågor, vilja bidra dra till en bättre värld och samverka med andra människor som har liknande drömmar eller visioner. Lägg ner mer tid på saker som du tror på, något du vill ändra, något som du vill förändra, även på det personliga planet. Hitta andra vägar för att lyckas med dina idéer.
 
Skorpionen
Det bästa för dig nu vore om du kunde kombinera affärer med nöjen kära Skorpion. Arbete och att lägga ner alla dina krafter där lockar mer än någonsin och just nu har du din årliga topp när det kommer till att lyckas prestera och visa framfötterna. Är du sugen på att byta bana eller bara inriktning? Vill du klättra där du är och få mer ansvar? Nu ska du hålla dig framma, vara tydlig inför dina chefer eller andra viktiga personer och berätta dina långsiktiga mål.
 
Skytten
Nu är du törstig och vill ha mer inspiration och utveckling i ditt liv kära Skytt. Frågan är bara på vilket sätt du släpper in detta i ditt liv. En väg för dig att gå är t ex via studier, kanske får du för dig att börja studera utomlands? Kolla upp olika möjligheter, flera alternativ och vad som hade kunnat passa dig. Även en kortare kurs, ett webinarie eller att själv sitta och ta reda på information om ämnen som intresserar dig. Kunskap kan ta dig långt.
 
Stenbocken
Nu kan du förvänta dig en omstart på det personliga och inre planet kära Stenbock. Mycket känslor kan komma till ytan och negativa mönster i ditt liv kan behöva brytas en gång för alla. Vill du komma någonstans med dig själv är detta ett utmärkt tillfälle. Att titta närmare på hur du behandlar både dig själv och andra och framför allt varför du gör det. Du kan bli mer intresserad utav psykologi och beteenden, analysera din historia och gräva djup inom dig.
 
Vattumannen
Nu får du chansen att titta närmare på dina relationer kära Vattuman. Och du får också möjligheten att förändra det som idag inte fungera särskilt bra för dig. Vilka människor väljer du att ha i ditt liv och varför? Är det av kärlek eller för status? Väljer kanske folk dig och du bara tackar ja? Försök se det här utifrån och hur du väljer att behandla andra, hur andra behandlar dig. Detta kan bli en utmaning och du kan få betydligt bättre relationer framöver.
 
Fiskarna
Den här veckan ger dig alla chanser att organsiera och styra upp ditt liv om du så önskar kära Fisk. Du kan börja med att fokusera på det som du inte längre behöver i ditt liv. Allt från skräp, kläder, överflöd av saker till också personer som inte ger dig någon glädje. Du kan överge en träningsform eller en diet för att istället prova något nytt. Bra tid för att få en överblick gällande vad du behöver göra för att må bättre och det börjar verkligen med att få bort allt skit.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 

Kommentarer

Postat av: anne von porat Veckomagasinet

Publicerad 2017-07-26 09:31:03

Passade in på mig jag är jungfru

Svar: :)
Nathalie Bram

Postat av: oddeco en hållbar blogg

Publicerad 2017-07-27 11:46:52

YES! tvillingarna ser ut att få det väldigt bra :D <3

Svar: Ja det hoppas jag :)
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela