astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 29

Publicerad 2017-07-16 06:32:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan kommer vara social och händelsrik på många sätt men se till att även boka in lite egentid kära Vädur. Du kommer älska att umgås med din familj, nära vänner och människor från förr som har betytt mycket för dig. Det kan liksom bubbla över och du kan behöva hämta andan, hitta ditt eget space och rensa tankarna. Känslor kommer lättare till ytan och du är sugen på att verkligen berätta vad som pågår inom dig. Försök att ha en tydlig bild över vad du vill förmedla innan det blir dags.
 
 Oxen
Nu är du mitt inne i en fas där du lockas av möten med främmande människor och nya äventyr kära Oxe. Du vill ha action och ser till att skapa det. Nu kan du själv också vara den som ser till att driva saker och nöjen till helt nya nivåer och hitta mängder av sociala sammanhang. Via vänner kommer du kunna träffa nya bekantskaper och även i lokala sammanhang komma i kontakt med flera personer som du känner blir riktigt givande och inspirerar dig till nya intresse områden.
 
Tvillingarna
Den här veckan är det bra om du skriver ner vilka projekt som kan vara något att engagera sig i kära Tvilling. Du behöver prioritera och veta vad som är viktigt för dig. Passa på medans dú har förmågan och viljan att göra lite större förändringar i ditt liv. Fokus ligger på hur du ska hålla din budget, hitta en bra balans mellan att lägga pengar på nöjen och att samtidigt tänka långsiktigt och spara till nästa grej. Se till att veta vad som ger mest utdelning och vad som är värt något för dig.
 
Kräftan
Nu kan du enklare se klart och tydligt vad som är möjligt i ditt liv kära Kräfta. Det du hoppas och tror på kan inom en snar framtid bli verklighet. Så länge du är engagerad i dina viktgaste projekt kommer du att ta dig riktigt långt. Även på det mer personliga planet kan du få syn på saker eller vanor som du nu är beredd att förändra till det positiva. Att släppa mer på garden och vara dig själv, visa dina innersta känslor och känna dig fine med det. Stora kliv i rätt riktning väntar dig.
 
Lejonet
När du anstränger dig och är villig att ta in andra perspektiv i ditt liv kommer du att uppnå fantastiska resultat kära Lejon. Nu gäller det att kunna se vad som en gång för alla ska bort ur ditt liv, beteende, mönster eller människor som inte längre gör dig glad. Läge att ägna dig själv och din kropp uppmärksamhet genom olika former så som meditation och yoga. Kroppen behöver bra bränsle och du har mycket inom dig som kan ge den kraft som krävs.
 
Jungfrun
En bra grej den här veckan är att hitta din kreativa sida genom att spänna av och vara lite mer lekfull kära Jungfru. Du kommer kunna våga mycket mer och se lösningar på problem enklare. Det faller mer och mer pusselbitar på plats hos dig och du börja inse vad du faktiskt vill. Med hjälp av dina vänner eller andra människor i ditt liv kan du hitta en större mening med saker och en vilja att förändra och komma med idéer som gör skilland för dig på sikt.
 
Vågen
Den här veckan fortsätter med fullt fokus på att få saker gjort kära Våg. Det är mycket som ska hinnas med och ditt engagemang under den här perioden betyder fördelar i framtiden. Arbetet eller andra projekt kommer kunna ta fart nu och du behöver vara på plats, möten och sociala sammankomster regerar. Om du inte är nöjd med riktningen som livet tar dig är det dags att börja tänka klart och se tydliga tecken på vad du borde göra istället, innan det går för långt.
 
Skorpionen
Njut av tiden nu när du har möjlighet att göra så mycket och faktiskt även resa lite hit och dit kära Skorpion. Kolla upp olika alternativ för att slippa onödiga kostnader och titta efter i ditt nätverk vilka vänner som bor en bit bort och som önskar ha dig på besök. Nu kan du trolla med dina resurser och hitta lösningar på alla sorters problem. Du ser klarare och ljusare på framtiden vilket gör att dina energier sätts in i ett helt nytt typ av flow, använd detta väl!
 
Skytten
Du sätter ett större värde på din inre värld och det du upplever känslomässigt kära Skytt. En utmärkt tid för mer intima kontakter, oavsett om det är med vänner eller en partner, kanske någon du arbetar med, men ni behöver fokus och ha tid för varandra. Kunna fördjupa er i saker och hitta nya vägar att ta er fram. Eftersom du vet vad som fascinera dig i livet kan du enklare dra till dig mer utav det som du önskar och nu har du lägligt nog bästa förutsättningarna.
 
Stenbocken
 Nu når du enklaste vägen till framgång via att arbeta tillsammans med människor som kompletterar dig kära Stenbock. Människor med hög moral och rättvisa, men som vet hur dom ska få andra på fall. Försök att umgås med folk som inte tänker som du själv, oavsett syfte eller situation, bara för att få en ny syn på saken, hitta olika perspektiv och få mer förståelse för andra. Detta kommer du har stor glädje och nytta utav, särskilt om du vill klättra eller starta eget.
 
Vattumannen
Nu är det en bra tid för dig att titta på alla dina åtagande och faktiskt börja solla lite kära Vattuman. Vad gör du för andras skull och hur mycket ti spenderar du på dina egna nöjen och intressen? Hinner du med din hälsa och motion? Nu kan det också öppnas andra dörrar för dig och du hittar smarta lösningar på t ex hur du ska forma din träning på bästa sätt. Kombinera med annat kanske eller ta en omväg på väg till arbetet? Se till att du mår bra är prio.
 
Fiskarna
Nu får du ta vara på den här sista veckan när din passion och dina hjärteprojekt fortsatt står i fokus kära Fisk. Saker du tidigare inte sett som möjligt kan nu bli verklighet och vardag. Det som du en gång tappat bort kan komma tillbaka och blomma upp igen. Du hittar glädjen i dig själv och ser till att det du gör blir lyckat. Nu är du ostoppbar och du hamnar lätt i centrum hos andra människor. Bjud på dig själv och dina talanger, egenskaper och satsa på din grej.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela