astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 27

Publicerad 2017-07-02 06:03:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Detta är en period då du prioriterar att trivas i ditt hem kära Vädur. Kanske förändra något, köpa ny inredning, renovera eller så är du sugen på att hitta en ny bostad. Du har väldigt fina möjligheter att lyckas få tag på något som skulle passa dig. Samma sak gäller om du t ex vill sälja, det kan gå snabbt och väldigt enkelt. Nu vill du ha en fast punkt i ditt liv som du kan komma hem till och bara ta det lugnt, andas och återhämta dig. Pyssla med blommor eller trädgård.
 
Oxen
Den här veckan är extra rolig för dig som tänkt dra iväg på en liten resa eller ett kortare äventyr kära Oxe. Du behöver action och händelser, människor och möten. Ett alternativ är att själv vara den som arrangerar en fest t ex. I annat fall kan det locka med konserter, grillkvällar och i största allmänhet komma i kontakt med bekanta eller personer i ditt område. Utforska och upptäck dina möjligheter. Dina vänner får ett nytt fokus och ni hittar hur mycket som helst att prata om.
 
Tvillingarna
Under den här veckan kan du titta lite närmare på dig själv och din självkänsla kära Tvilling. Vad sänder du ut till andra och vad får du tillbaka? Vilka situationer utsätter du dig för och varför? Här finns många bra redskap att börja arbeta med men det allra viktigaste är att du själv ser vad du drar till dig och vilken energi du sänder ut. Du kan börja sätta upp gränser för dig och lika så för människor runt dig. Trampar folk över din gränser och vad kan du göra åt det? Bygg på egenvärdet!
 
Kräftan
Under den här veckan kan du verkligen få uppleva action om du vill kära Kräfta. Det är hög energi runt dig och människor får enklare syn på både dig och din insats. Utnyttja tillfället och se till att finnas och höras på de platser som du önskar. Ditt självförtroende kommer vara på topp och din utstrålning är extra tilldragande. Nu gäller för dig att dra dina födelar utav dom här positiva vibbarna och faktiskt veta vad det är du vill och vilken riktning du ska ta.
 
Lejonet
Under den här veckan kan du ägna dig en del åt saker som ännu inte är tillgängligt för allmänheten kära Lejon. Du har mer tillgång till din kreativitet och samtidigt behöver du lugn och ro för att komma in i ett flow av skapande. Nu kan du lyssna till din inre röst, din inre vägledare och få svar på frågor som du funderar över. Det kan också dyka upp information som du behöver ta ställning till som legat dolt av olika skäl. Se det för vad det är och gå inte in i drama.
 
Jungfrun
Den här veckan kan på flera sätt bli en ögonöppnare för dig när det kommer till dina planer och drömmar i livet kära Jungfru. Strävar du mot ett mål som kanske inte längre är aktuellt? Det händer hela tiden saker och situationer förändras. Nu är det din tur att fundera lite över om du behöver göra vissa ändringar för att känna att du är i fas med livet. Och viktigt för att du ska känna dig motiverad. Skriv gärna ner vad du vill uppnå och varför du vill det.
 
Vågen
Nu kan det vara till fördel för dig om du går i tankar kring att byta inriktning på ditt jobb eller om du äntligen ska söka den där drömtjänsten kära Våg. En bra vecka att presentera dina ösnkemål för t ex din chef eller någon annan viktig person som kan göra skilland för din framtid. Läge också att se till att uppdatera ditt CV och dra iväg det till företag som du vill arbeta för. Att själv vara driven nu och visa upp dina förmågor är något som kan öppna dörrar.
 
Skorpionen
Under den här veckan kan din vision om framtiden förändras och formas till något hela galet kära Skorpion. Du är öppen för alla typer av förslag och drar dig inte för att prova dina vingar. Utmärkt tid för att träffa på någon som kan agera som en livscoach för dig, någon som har erfarenheter och perspektiv på saker. Det kan gå undan när du väl bestämmer dig för vad du vill göra med din tid. Snabba handlingar och snabba beslut men du är i ett bra flow.
 
Skytten
Den här veckan kan bli intensiv med mycket känslor och en stor undran över saker kära Skytt. Du vill gå till botten med dina egna blockeringar och låsningar vilket öppnar upp för andra möjligheter. Det kan vara en bra tid för att se över din ekonomi, hitta lösningar kring hur du kan spara pengar eller på annat sätt investera. Om du har ett företag kan du bli erbjuden sponsring eller andra fördelaktiga grejer. Du jobbar hårt för din sak och kommer kunna se resultat.
 
Stenbocken
Det här blir en social vecka med flera händelser och aktiviteter kära Stenbock. Du är i stort behov att umgås, träffa dina vänner och även se till att din relation är i harmoni. Satsa på att göra din vardag trevlig för egen del nu. Ägna dig åt att piffa till med nya små inredningsdetaljer eller lyxa till på stort och byt ut lite gammalt mot nytt. Passa på att skapa bra med utrymme för att känna frid, det är A och O för dig och gör också allt du kan för att njuta av livet här och nu.
 
Vattumannen
Den här veckan är det helt rätt tidpunkt för dig att komma i gång med träning och bra matvanor kära Vattuman. Om du befunnit dig i ett träsk av olika dieter, träningsformer och huskurer kan det äntligen vara så att du hittar den metod som passar dig allra bäst. Du ska tänka hållbarhet och något som du kommer älska att göra en längre tid framöver. Se även till att det är smidigt för dig annars kan du lätt ge upp. Kanske är det ett hemmagym som är grejen?
 
Fiskarna
Det här är en bra vecka för dig att få leva ut ditt ego och dina egna behov kära Fisk. Du som gärna hjälper andra och alltid är tillgänglig kan nu få dina timmar i rampljuset så passa på att ta plats. Va i centrum och gläns med dina talanger, dina kunskaper och dina intressen. Bra tid för dig som vill göra buisness utav något som du brinner för. Här går du all in med dina resurser och viker inte för något. Du har självförtroende att lägga gasen i botten och köra så gör det.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela