astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

NEXT LEVEL

Publicerad 2017-01-31 12:04:06 i Questa vita mi,

img_7606

Nu kommer min bloggportal strax att flyttas från modette till min egen domänadress som blir astrobloggen.com. Detta innebär också att min blogg nu helt och hållet kommer ligga i mina egna händer och att mina inlägg kommer utvecklas och ta andra riktningar. Jag tänker inrikta mig mer på de områden inom astro som jag själv tycker är allra roligast att skriva om! Mitt Veckans astro och Kärleksastrot kommer finnas kvar och även Dagens pepp! Jag hoppas ni vill följa med mig på den resan såklart!

//N

Venus i Väduren

Publicerad 2017-01-31 08:32:41 i In the stars,

no

Ni läser mina inlägg i fortsättningen på astrobloggen.com

Till helgen kommer skönhets och kärleksplaneten Venus bege sig in i Vädurens tecken och där kommer hon att stanna läääänge. Detta eftersom det blir en bakåtsträvande period... som kan bli lite sisådär, förvirrande. Men, i alla fall, Väduren har en helt annan energi än vad som varit nu i romantiska Fisken, minst sagt. Tempot blir högre och vi vill ha raka och snabba svar. Ni som har en relation, läge att börja med aktiviteter, vad som helst men kom ur kokongen! Action och äventyr vill vi se mer utav. Hetta och passion lika så! Som singel kan du avlösa den ena dejten efter den andre och har hur roligt som helst på vägen. Sen beror det såklart på i vilket hus ni har Venus, det ska vi inte glömma bort. Spännande tid framöver med lilla lyckan.

//N

Foto: nouw

Good vibes only

Publicerad 2017-01-30 08:05:40 i In the stars,

pi

Den här veckan levererar bra energier och dessutom är det sista veckan som alla planeter rör sig åt samma håll, framåt! Så tänk på att din första och största skyldighet är ditt eget välmående, vad kan du göra den här veckan för att komma någonstans? Själv har jag en hel del funderingar kring vad mina drag kommer bli men jag tror jag snart vet..

//N

Foto: pinterest

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela