astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Veckans Let's do it!

Publicerad 2017-02-08 08:50:00 i Let´s do it,

 
Väduren
Nu är det bra om du kan koppla av tankeverksamheten ett tag och se vilka vägar som öppnas för dig när andra också får vara med och bestämma riktning, loose control!
 
Oxen
Agera och gör vad du kan nu när det kommer till din karriär. Ring samtal, boka möten och visar vilka mål du har satt upp. Rundan hörnet kan ett riktigt bra avtal vänta!
 
Tvillingarna
Detta blir en utmärkt tid för dig att planera för en längre resa, drömma dig bort men även göra slag i saken. Inga drömmar är för stora att uppnå nu!
 
Kräftan
Underbar tid nu för att skapa mer intima relationer, antingen med någon du är attraherad utav eller någon du kan tänka dig ha som partner in crime!
 
Lejonet
Jätteläge för dig att lyssna in andra människor runt dig, få en hint om vad som behövs och hur ni tillsammans kan göra underverk!
 
Jungfrun
Nu har du bra drag för att få med dig andra på dina upptåg när det gäller kost, motion, träning! Hitta någon som kan vara med på spåret och peppa varandra!
 
Vågen
Eftersom ditt sinne kommer vara lättare och öppet kan det vara läge att börja fundera över en buisness inom ämnen som du bara älskar.
 
Skorpionen
Nu får du en superbra chans att ventilera med människor som du lever runt, kanske allra mest i din vardag, i ditt hem, se till att det blir av!
 
Skytten
Dags för dig att börja ta in folk som finns i din närhet, människor du möter dagligen men som bara passerar, någon där kan vara till stor fördel för dig.
 
Stenbocken
Alla dina idéer är det bra om du får ner, se över och faktiskt ta på allvar. Vad kan du göra med allt detta? Vilka ha potential att bli något bra utav? Sen kör!
 
Vattumannen
Nu får du möjligheten att möta dig själv på ett nytt och fräscht sätt. Nya tankar och planer kan komma flygande som du bara måste ta tag i!
 
Fiskarna
Ditt tillstånd kommer färgas av dina drömmar så det passar dig jättebra nu att jobba mer med din kreativa sida och utvecklas inom det som du gillar att göra.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela