astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Solförmörkelse i Fiskarna!

Publicerad 2017-02-23 06:25:00 i Power of the moon,

 
På söndag är det dags igen, en Nymåne som också blir en Solförmörkelse i Fiskarnas tecken på ca 8 grader. Vi har en hel drös med planeter i Fiskarna så nu kan vi satsa på att visualisera det vi vill ha. Våga drömma väldigt stort och helt gå utanför våra egna gränser. Lämna verkligheten en stund och fundera, hur ser mitt drömliv ut? Vi har alla möjligheter att från och med nu starta ett nytt kapitel i våra liv. Men en Solförmörkelse kan också komma att belysa vissa områden som inte längre ger oss näring eller energi. Dolda saker kan komma fram, människor som lattjat med sanningen, besvikelser i olika fomer, allt detta för att kunna släppa, kanske förlåta och sedan gå vidare till nästa kurs. Fiskarna handlar mycket om att släppa det gamla, lyfta det till ytan och våga se det för vad det är och sedan gå i en ny riktning. Vi behöver nya riktningar och mål i livet, inte klamra oss fast vid vad vi tror att vi vill eller måste. Det är också på tiden att börja skilja på vad som är vårt eget, våra egna drömmar och vad som är andras. Det kan vara lätt att följa strömmen och inte reflektera så mycket över vår egen vilja. Men nu ska vi följa vårt hjärta, lyssna på vår inre röst, vår magkänsla och inre vägledare. Va uppmärksamma på alla budskap ni får, allt från i drömmarna till olika tecken som visar sig för er. Och titta gärna i ert personliga horoskop, vart 8 grader i Fiskarna faller eftersom det hintar området i ivet som berörs.
 
//N 

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2017-02-23 14:09:42

Hej !
Hur påverkar på varje stjärntecken under helgen tack fina du . Hälsningar Lotta

Svar: Hej Lotta! Tyvärr kommer jag inte hinna få till ett sådant inlägg men jag har fokuserat på det i veckans horoskop som kommer upp på söndag. Får jag ett tillfälle kommer jag skriva ihop något. Ha det fint!
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela