astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Såhär flirtar du - enligt ditt stjärntecken!

Publicerad 2017-02-16 07:15:00 i Nöjes astro,

 
Väduren
Du är rak på sak, vet vad du vill och har inga problem alls med att visa det! Att ta initiativet och visa din power är något du älskar och du kan inte ta ett nej.
 
Oxen
Eftersom du har en rätt seg start när det kommer till flirtande så börjar du väldigt försiktigt och du vet hur man uppför sig. Inga påhopp eller obekväma kommenterar här inte. Den andre får ta kontakt!
 
Tvillingarna
Du om någon kan konsten att flirta, det faller sig naturligt och det blir alltid lekfullt, charmigt och spontant! Dina ögon glittrar och det är få som kan motstå dig.
 
Kräftan
Du är något försiktig utav dig men innerst inne vet du vad du vill och se till att få det. Ditt sätt är mjukt och bekvämt, du vet vad som går hem och vad som inte gör det.
 
Lejonet
Eftersom du älskar uppmärksamhet älskar du också att vara i flirtiga sammanhang. Du visar med hel ditt kroppspråk, särskilt med dina ögon och såklart ett leende!
 
Jungfrun
Du kan vara både varm och kall på samma gång, antingen är du lite stiff eller så går du all in och säger vad du tycker passar för stunden.
 
Vågen
Du flirtar gärna med alla, ingen får ju känna sig utanför. Och du är superbra på att charma folk med din skönhet och ditt enkla sätt.
 
Skorpionen
När du flirtar blir det intensivt och åter intensivt. Känslorna sitter nästan utanpå och dina blickar visar exakt allt som du vill göra.
 
Skytten
Du är öppen, rolig och spontan! Hela ditt chamriga sätt smittar av sig och det gör dig otroligt attraktiv. Ibland behöver du bli lite mer tydlig och seriös!
 
Stenbocken
Du skulle aldrig flirta med någon bara för skoj skull. Du måste känna att personen är intressant, men du förblir alltid cool och lugn i flirtiga sammahang.
 
Vattumannen
Du älskar att flirta och att göra det i en större grupp, det hindrar dig inte! Du älskar att överraska och använder dig alla gånger utav din karisma.
 
Fiskarna
Du flirtar helst inte men trots det verkar människor dras till dig som till en magnet. Du kan vara väldigt blyg men det finns mystik över dig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela