astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Ni som längtar

Publicerad 2017-02-09 06:43:00 i In the stars,

 
Jag förstår att kärleksastrot är poppis och jag kommer lägga ut ett imorgon som gäller för hela februari. Nu och i vår kommer jag göra månadsvis eftersom Venus kommer backa och inte vara på sin bana (helt ur skuggfasen) innan sommaren drar i gång, men mer om venus retro i ett annat inlägg. Jupiter, vår lycka, backar ju nu och även detta håller på till början på sommaren. Så större projekt som behöver publicitet kan vara till en fördel att vänta med. Däremot jättebra tid för att gå igenom material, kanske få andra vinklar på saker och göra det ännu bättre, toppen! Sen beror det också på i vilket hus Jupiter backar.
 
//N

Kommentarer

Postat av: Anders

Publicerad 2017-02-09 13:17:35

Hejsan !
Kan du besätta för oss om stora och kraftfull aspekt under 2017 och hur påverkar på oss . Vi har Juptier med Uranus och pluto . Tack för fin sida .

Svar: Hej! Jag kan göra ett inlägg om vilka energier det är som är med i leken, absolut!
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela