astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Kärleksastro för februari månad!

Publicerad 2017-02-10 07:12:00 i Kärleksastro,

 
Väduren
Nu kan du vänta dig det oväntade kära Vädur. Har du en relation kan du räkna med att din älskling kommer se på dig med nya ögon. Romantik och sexuell kemi är prio nu! Du är hetare än hetast och det kommer du få veta om. Är du singel kommer du dras till människor som står på egen ben och som vill ha lite action i livet. Antagligen kommer du inte vara så sugen på att hitta någon och slå dig till ro just nu. Det leker för mycket så passa på att njuta utav all uppmärksamhet!
 
Oxen
Under den här perioden kan kärleken många gånger verka för bra för att vara sann. Kanske ser du inte riktigt klart eller så ger du dig hän känslomässigt alldeles för lättvindigt och söker detsamma tillbaka. Just det där kan vara farligt eftersom du lätt kan träffa på människor som inte är helt ärliga eller har ett bagage med sig som dom är hemliga med. Njut av den romantik som uppstår med gör inte upp några plane utan håll huvudet kallt. I en relation kan du få bli ompysslad och kokonga dig.
 
Tvillingarna
Om du har en relation kommer ni två ha en aktiv månad där det händer saker mest hela tiden. Bjud hem vänner på fest, gå på konserter, engagera er i gemensamma projekt och hitta varandra även som bästa vänner. Ni kommer ha så kul ihop! Är du singel och dejta kan du ha väldigt mycket kärlek att ge. Du kan få svårt att seut endast en partner och därför kan det uppstå en del drama kring dig kära Tvilling. Ta inga förhastade beslut! Håll dig till romanser och njut av att vara i frihet!
 
Kräftan
Detta är en superbra period för att tillsammans med din älskling börja ta nästa kliv i livet och i er relation. Sätt er ner och börja checka av vissa punkter, hur vill ni ha det? Vad ska ni lägga ert fokus och hur ska ni nå dit? Att vara samspelta nu är A och O för ett lyckat förhållande. Dejtar du vill du väldigt gärna ha svart på vitt vart ni står, hur framtiden kommer bli osv. Detta kanske du ska ta det lite lugnt med och inte stressa.. Är ni inte där ännu så låt din dejt få en chans att bara vara, andas och komma fram till saker i sin takt.
 
Lejonet
Om du lever i en relation är detta en jättebra period för att tala öppet om saker, hitta ett gemensamt intresse, dra på en resa tillsammans eller bara allmänt satsa på att ha lite mer äventyr i vardagen. Du är mera open minded och det kan leda vart som just nu. För dig som dejtar kan det hända grejer, särskilt om du vågar leta efter någon utanför boxen. Du kan träffa någon i samband med en resa, ett spännande event där det finns människor från olika kulturer eller via en kurs, ha ett öppet sinne!
 
Jungfrun
Detta blir en utmärkt tid för dig som har en älskling att lösa gamla problem, hitta nya lösningar och bygga upp er som ett team. Sex och passion står på listan och ni kan känna en extra stark dragning till varandra. Om du dejtar någon kan detta vara tiden då ni väljer att faktiskt bli ett par. Det som du ka behöva jobba med är svartsjukan, inte starta en massa onödig drama och istället lita på att du är omtyckt. Kemi och attraktion är vad du har att vänta som singel!
 
Vågen
Nu får du och din älskling chansen att rensa luften, visa vart i står och vart ni vill att relation ska ta sig. Mycket möjligt att ni tar viktiga beslut, förlovar er, flyttar ihop eller planerar för att skaffa familj! Dejtar du och får olika hintar om vart ni står är det dags att du ställer din dejt mot väggen. Inga halvdana grejer går hem hos dig utan du vill ha tydliga besked, se till att få det. Är du singel träffar du enklast någon via dina vänner, så se till att vara i sociala sammanhang.
 
Skorpionen
Under den här tiden kan du och din älskling fokusera på att förbättra er vardag, peppa varandra till träning, en bra kost och i största allmänhet ett sundare liv. Att göra aktiviteter ihop kommer få gnistan mellan er att tändas! Dejtar du kan du vara en aning petig och kritisk. Mycket handlar också om för din del att våga släppa på din gard och släppa in nya människor i ditt liv oavsett vad du råkat ut för tidigare. Som singel träffar du enklast någon i sammanhang där du tar hand om dig själv, typ på gymmet!
 
Skytten
Den här perioden är en dröm för dig kära Skytt! Nu slår det gnistor i kärlekslivet och även i sexlivet såklart! Plocka fram din allra sexigaste sida och visa hur du vill ha det i sängen. Dejtar du kan det finnas en hel del att välja mellan, som dessutom står på kö. Utmärkt läge för att flirta, ha roligt, njuta av hettan i stunden men inte lova bort dig till första bästa. Du träffar enklast folk nu där det händer saker, konserter, barer, klubbar, eller via något intresse!
 
Stenbocken
Just nu är det allra viktigaste i en relation att du känner trygghet och stabilitet. Och därför kan det komma olika drag från din sida som driver det hela framåt. Kanske byta nycklar? Träffa varandras familjer eller något som får er att känna extra mycket närhet till varandra. Detta är ju tyvärr ingen superpepp period för dig som är singel eftersom du helst inte lämnar ditt hem. Se hellre till att skaffa dig en inre trygghet och att veta ditt värde. Ägna dig själv en massa egentid.
 
Vattumannen
Du som har en älskling gör bäst i att åka iväg över en weekend, gå på konserter, vara delaktiga i varandras intressen och skapa ett bra flöde i samtalen. Ni kommer att ha jätteroligt tillsammans när ni släpper fram en mer lekfull sida. Dejtar du kan det vara dags att börja putsa på dina profiler kära Vattuman. Är du tydlig med vad det är du söker? Vilka är dina behov och hur kan du enklast förmedla dom? Du träffar lättast någon nu i närheten där du bor, via bekantar, grannar, syskon eller online!
 
Fiskarna
Nu är det du och din älskling som sätter er ner och se över era prioriteringar i livet. Kan ni mötas på halva vägen eller har ni helt olika uppfattningar om hur saker ska skötas? Ekonomi kan vara ett tema som återkommer och där du gör bäst i att stå på egna ben för att inte känna dig helt utlämnad. Dejtar du kommer du leta efter någon som kan ge dig garantier, finansiellt men också känslomässigt. Du vill inte ge ditt hjärta till vem som helst. En sådan person hittar du enklast i en lyxigare miljö, tänk på det.
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela