astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 8

Publicerad 2017-02-19 06:26:00 i Veckans horoskop,

 
Läs gärna ert ascendenttecken!
Väduren
Du är på många sätt mitt i händelsernas centrum och du har med det stora möjligheter att ta dig fram i livet, oavsett inom vilket område så syns du. Nu behöver du vara extra uppmärksam på vad som verkligen ger dig näring, kraft och glädje kära Vädur. Helt rätt läge att se över mönster som inte längre gynnar dig, våga släppa greppet om människor i ditt liv och in med något nytt och fräscht som vill dig väl, som finns där och stöttar när du behöver det som bäst!
 
Oxen
Nu har du en spännande tid framför dig kära Oxe. Det är dags att slå dig samman med alla! Gamla vänner, nya ansikten, delta i evenamang, gå på tillställningar så se till att alltid ha ett visitkort med dig. Det finns jättemycket flow i kontakter online, att nå ut till större grupper och andra delar av världen. Inga begränsningar what so ever. Häng inte upp dig för mycket på vad folk säger eller lovar. Lita på att du kommer hamna där du ska oavsett, some how.
 
Tvillingarna
Det finns att göra för din del den här veckan kära Tvilling. Du vill gärna hinna vara överallt, mingla och dela erfarenheter, träffa vänner och gå på alla roligheter som dyker upp, gör det! Försök ändå att hitta ett fokus när det kommer till ditt arbete eller ditt plugg. Nu har du möjligheterna att komma någonstans, klättra, få erbjudanden, bättre lön osv. Men du behöver visa vart du vill komma, jobba hårt och ta initiativ till större förändringar. Mycket spännande saker väntar.
 
Kräftan
Nu väntar en vecka där du känner att du vill ha ut mer av livet, växa, lära dig nya saker, få mer perspektiv på livet, olika synsätt inspirera dig t ex. Du kan längta efter att komma bort från vardagen, boka en resa eller till och med överväga att flytta utomlands för en period, börja studera utomlands eller bara börja studera överhuvudtaget, gå en kurs. Möjligheterna är många så begränsa dig inte, låt dig fångas med i stunden och nuet, lev!
 
Lejonet 
Den här veckan ska du ta vara på din makt att faktiskt fokusera på det du vill ha mer av i ditt liv kära Lejon. Ju mer riktad din energi är, desto fortare kan du se resultat. Det kan vara stora förändringar på gång hos dig, saker som ligger dig nära hjärtat kan vara på väg att uppfyllas. Antagligen handlar detta om något som du har tillsammans med antingen en partner eller i buisnessammanhang. Ni två kommer lyckas med genombrott så våga satsa allt! 
 
Jungfrun
Under den här veckan har du lysande tillfällen för att skaffa dig någon att dela din verksamhet med, hitta någon som är beredd att ge allt och lite till för det som ni två kan bygga upp tillsammans. Du behöver hitta en balans i dina relationer, så att du inte bara ger och ger utan att få tillbaka. Utmärkt tid för dig att också visa uppskattning, sätta ord på vad  du tycker och känner om t ex dina vänner eller din relation. Öppna dig och ta steget till en mer balanserad vardag!
 
Vågen
Den här veckan blir en raketstart för dig när det kommer till att börja ta hand om dig själv lite mer kära Våg. Du vill gärna vara till lags och komma överens med andra, men vad är verkligen viktigt för dig just nu? Utmärkt läge för att ägna dig lite mer åt healing t ex och plocka fram din andliga sida. Att få en bra balans handlar om att hitta den inifrån, våga stå för vem du är och dina behov. Va tydlig mot din omgivning om du behöver lägga mer tid på träning än på att fika.
 
Skorpionen
Veckan drar i gång med fart och fläkt hos dig kära Skorpion. Många bollar i luften som behöver en klar riktning för att du ska kunna hålla måttet, va fokuserad och lägg din tid där den gör nytta. Det kan vara på tiden att göra en ny verksamhet av ett intresse, starta upp din egna buisness och gå din väg nu. Du har fördelar när det kommer till att presentera nya förslag, förhandla och skapa dig den perfekta arbetsplatsen åt dig själv, ta vara på den!
 
Skytten
Detta är en suprbra tid för att se till att kunna arbeta eller plugga mera hemifrån kära Skytt. Ett intresse du har kan helt plötsligt börja ge dig inkomster om du strävar efter det. Saker du brinner för kan ta dig längre än du kanske tror. Din hemmamiljö blir viktig för dig och du behöver se till att harmoni och balans finns där du ska vara. Trivs du inte i din bostad kan det vara på tiden att se efter något nytt eller renovera, fräscha upp och förnya det som redan finns för att få en skön känsla.
 
Stenbocken
Den här veckan öppnar upp för nya möjligheter när det kommer till att tänka i nya banor, se saker utanför boxen och att du också vågar kommunicera på ett friare sätt. Ju tydligare du själv är desto enklare kommer din vardag och din dialog med andra att bli kära Stenbock. Nu ska du också börja prioritera dig själv, saker som är roliga, ett intresse, din familj och umgås. En tid för att ställa till med fest och låta gamla bekantskaper träffa dina nya, mingla och ha kul!
 
Vattumannen
Veckan erbjuder dig att se över ditt dagliga beteende, hur du värderar saker, din tid, ditt arbete, hur du väljer att njuta av livet, även att unna dig själv grejer kära Vattuman. Superbra att börja se över din ekonomi, göra upp en budget och försök dra ner på kostnader genom att förhandla fram bättre villkor. Om du behöver extra cash finns där chanser till det, antingen söka ett extra jobb, börja jobba över, kanske löneförhandla eller söka dig en bättre tjänst?
 
Fiskarna
Nu är det du som återigen har kommandot i ditt liv kära Fisk. Efter en tids vila och eftertänksamhet är det dags att berätta för alla vart du står, vart du vill nå och om dina behov. Superbra tillfälle att dra igång med dina personliga projekt, dina drömmar och planer för framtiden. Även lyckat är det för dina relationer, hur du vill att dom ska se ut och kunna forma dom på ett så bra sätt som möjligt. Du är ostoppbar och människor lyssnar på dig.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela