astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 7

Publicerad 2017-02-12 07:15:00 i Veckans horoskop,

 Läs ert ascendenttecken eftersom det många gånger kan stämma in bättre! Missade ni kärleksastrot i fredags så får ni scrolla neråt.  
 
Väduren
Du är väldigt attraktiv och har lätt för att få som du vill under den här veckan kära Vädur. Använd din power och energi till att sammanstråla med människor som på ett eller annat sätt kan glädja din vardag och såklart dina planer på sikt. Nu har du chansen att få positiva besked om framtiden, oavsett hur din situation ser ut och vad det är du söker så verkar det finnas en klar linje och massor med härliga vibbar. Ingen kan gå emot dig eftersom din vilja är lag.
 
Oxen
Din utmaning ligger den här veckan i att hitta en bra balans mellan att bolla din karriär och samtidigt samla nya krafter som du är i så stort behov utav. Det absolut bästa du kan göra är att strukturera upp din tid och dina dagar och verkligen se till att unna dig egentid, där du bara ägnar dig åt sådant som är avkopplande. Din kreativa förmåga får mer utrymme om du hinner andas emellanåt och det är inte alls dumt att bara vara. Kanske är det då du får dina bästa idéer.
 
Tvillingarna
Den här veckan är det mycket som händer runt om kring dig och du kanske inte ens vet hur du ska hinna med allt. Mycket handlar om att vara öppen för spontana grejer, det kan dyka upp resor i jobbet t ex som du bara måste tacka ja till! Tillfällen att mingla och få visa att du är att räkna med kommer trilla in. Bästa tipset är att du faktiskt se till att bredda din horisont och är aktiv med att knyta nya kontakter, gärna online eller i olika typer utav verksamheter, grupper. Dom behöver dig och du dom!
 
Kräftan
Den här veckan kan bli krävande, särskilt ifrån en chef eller någon annan i en högre position. Du förväntas leverera och du gör allt för att visa dina talanger. Det kommer bli bra med utdelning för allt slit, men se till att inte slarva. Nu har du chanserna att klättra, be om löneförhöjning och peka på vad du har åstadkommit. Det ser lovande ut när det kommer till din ekonomi. Någon i din närhet kan sponsra dig eller så gör du ett klipp på en affär!
 
Lejonet
Nu är det läge för dig att börja dela med dig utav dina kunskaper, kanske kan du börja föreläsa, skriva en bok eller få vara med och prata i radio. Människor är intresserade  utav vad du har att säga och du kan få agera lite livscoach kära Lejon. Du älskar att få inpirera och göra världen till en bättre plats och just nu har du alla förutsättningar för att skapa harmoni och balans där ute. Det finns ett stort behov och du kan göra buisness utav det!
 
Jungfrun
Detta är en jättebra vecka för dig att börja se över dina alternativ i livet, hur du lever och hur du vill leva. Fundera på vad du behöver göra eller ha för att vardagen ska kännas lättare, underlätta och istället skapa möjligheter. Du har så mycket energi till att förändra ditt liv i positiv riktning kära Jungfru. Om du har intensiva känslor och mycket på gång kan det vara bra om du tänker efter innan du gör något förhastat. Och lämna inte en situation åt slumpen.
 
Vågen
Under den här veckan kommer dina relationer att hamna i fokus, hur du än gör. Just nu är du väldigt mottaglig för kärlek, flirt, sex, drama och även känslostormar. Du behöver reda ut ett och annat för att känna dig bekväm. Annars är detta också en superbra tid för att satsa på något hjärteprojekt. Ta med dig en bra vän eftersom samarbeten är till fördel just nu och gör slag i saken kära Våg. Men va också ärlig från början med dina behov och åsikter.
 
Skorpionen
Den här veckan är det fullt fokus på alla måstesysslor i ditt liv. Antagligen ligger du lite efter på arbetet eller i skolan med olika saker och detta kan stressa på en aning. Men om du ser till att ordna ett bra schema för en tid framåt kommer du snabbt på banan igen. Om du är aktiv och träna får du vara försiktig med att dra på dig skador i onödan. I hemmet hittar du den balans du behöver och kan pusta ut. Se till att bli ompysslad och be om det du behöver.
 
Skytten
Detta är en utåtriktad tid där du gör bäst i att fånga dagen. Se till att vara spontan och kunna tacka ja till inbjudningar som kommer i farten. Bind helst inte upp dig på för mycket arbete eller andra påhäng. Nu kan det hända grejer om du är öppen och helt och håller i nuet. Dina vänner är en stor inspirationskälla och även projekt som du har online kan ge dig den näring du behöver just nu. Va alert och vaken på att hugga tag i det som känns helt rätt!
 
Stenbocken
Denna veckan kan du använda bäst till att se över din bostad, hemmet generellt, förbättra på olika sätt. Det finns stora chanser att du kan tjäna en slant på en bostad just nu, antingen om du går i köpa tankar eller är den som vill sälja för att skaffa dig något bätte och lyxigare. Du fokusera gärna på lyxiga detaljer till ditt hem och vill absolut ha något som sticker ut. Det är ordentligt med flyt när det kommer till att få bra lånevillkor eller andra fördelar som gör det enklare.
 
Vattumannen
Just nu ligger flödet på att få gjort saker som du drömt om, få ner det rent fysiskt och sedan också kunna leverera ut det till omvärlden. Behöver du ha en reklamkampanj eller sprida annan info är det ett guldläge för dig kära Vattuman. Onlineprojekt, skrivargrejer och liknande kan ta en vändning för dig som inte ens du hade kunnat räkna med. Lägg gärna din kraft på att finslipa det material du har och var tydlig medvad du vill få fram. Du är nära mål nu!
 
Fiskarna
Den här veckan kan du behöva lyfta din inkomst och din ekonomi kommer på tal i olika sammanhang. Kanske handlar det om att du behöver ta mer betalt för ditt arbete som du utför, eller att du borde be om löneförhöjning? Det finns goda chanser till en bra förhandling om du också själv kan peka på vad det är du faktiskt gör och hur viktigt det är. I övrigt så laddar du inför att snart ta komandot i rampjluset igen för en tid. Fundera på vad det är du vill synas med och i vilket sammanhang.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela