astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 34

Publicerad 2017-08-20 05:21:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
 Nu får du en möjlighet att uttrycka dig själv på absolut bästa sätt kära Vädur. Din spontana sida kan leva ut och även om du hamnar i något drama kommer du känna en frihet. Hur du ser på livet och vilka fördelar som finns kan snabbt ändras till det positiva och du lyckas ta dig för allt som ligger kring dina fötter. Pusha också din modiga sida, elden i dig och låt människor inspireras utav din livsenergi och hämta egna krafter bland det som betyder mest. Ge inte upp!
 
Oxen
Du är redo att starta upp ett nytt kapitel i ditt liv kära Oxe. Och du ska vara extra uppmärksam på vilka kvinnor som kommer i din väg. Någon i din närmaste cirkel kan visa dig vägen fram utan att du har en aning om vad som egenligen sker. Om du funderat på att göra något åt ditt hem, sälja, köpa bostad eller bara pigga upp det som finns är detta en utmärkt tid för att börja göra slag i saken. Att du trivs med ditt personliga liv är helt klart viktigast och det som kommer vara sporren att fortsätta!
 
Tvillingarna
Den här veckan sätter fart på en hel del händelse i ditt liv kära Tvilling. Det sprakar loss på riktigt i din mobil eller inkorg och du får att göra. Roliga nyheter eller antagningsbesked kan dimpa ner. Saker du inte trodde va möjliga verkar nu faktiskt kunna existera. Mycket handlar också om hur du väljer att se på saken, det måste du ta med dig. Se över hur dina tankar går och varför du lyckas på visa fronter men inte på andra. Hitta nya vägar att dra till dig positiva grejer på, typ attraktionslagen.
 
Kräftan
Det finns bra med potential för att ändra på din livsstil under den här perioden kära Kräfta. Om du varit slapp och lat kan du nu äntligen styra upp ett liv som du kan njuta utav på ett annat sätt. Va också uppmärksam på det som händer runt omkring dig. Helt plötsligt kan du råka hamna bredvid en person som skulle kunna ge dig många fördelar, särskilt i jobbsammanhang. Ta eget initiativ till en kontakt och va öppen med vad du är ute efter. Nu kan du lyckas!
 
Lejonet
Du vet ju redan att det händer grejer i ditt liv och kanske har du inte riktigt varit beredd på att allt skulle komma att ske på en gång och med fart dessutom kära Lejon. Det finns stora planer för dig där ute och nu är väl frågan vart du ska börja? Håll ett fokus på det som får dig motiverad, som gör en BIG skillnad i din vardag och där du samtidigt kan ta dig någonstans. Du kan bli upptäckt i något avseende och någon kan vara där för att ta dig under sina vingar.
 
Jungfrun
Okej kära Jungfru, veckan inleds med att du behöver titta på vad som kan vara dags att släppa taget om och liksom traska vidare? Tillåt dig att släppa på ditt kontrollbehov och se vad som dyker upp längs vägen. Planera inte livet i minsta detalj utan va öppen för de förändringar som är på gång i ditt liv. Du kan verkligen bli erbjuden vägledning eller annan inspiration från oväntat håll. Va vaksam på dina nattliga drömmar, där finns det budskap att hämta.
 
Vågen
Den här veckan kan bli intressant för dig på många sätt kära Våg. Du kan bli erbjuden att delta i någon typ av verksamhet tillsammans med andra människor som skulle få dig att utvecklas på flera plan i livet. Nu kan du också hitta personer som känns naturligt att ansluta till och där du kan vara dig själv fullt ut. Dina vänner blir viktiga för dig och du släpper loss lite mer. Tacka ja till alla inbjudningar, gå på event, häng med på tillställningar och hitta kontakter.
 
Skorpionen
Vilken otroligt bra start på veckan du har kära Skorpion. Nu kan det hända grejer i ditt liv och du kan känna att du inte riktigt hänger med på tåget kanske. Erbjudanden kan komma som du inte alls räknat med och då blir du tvungen att fatta ett beslut. Vad vill du upprätthålla med dig själv? Vem vill du vara utåt, i andras ögon och i världen? Du har ett jätteläge att få erkännande för dina talanger och kunskaper. Håll dig framme och vik aldrig undan!
 
Skytten
Den här veckan har du verkligt stora fördelar om du vill publicera någonting, börja studera eller hålla på med juridiska frågor av något slag kära Skytt. Turen är på din sida och du blir enklare upptäckt! Du vill på många sätt leva mer i kärnan av den du är och då finns det vissa frågor som du behöver ställa till dig själv. Det är viktigt att du har en tro på det du gör och en tro på din egna natur. Detta är en förändringarnas tid och du kommer knappast undan, det här blir till det bättre!
 
Stenbocken
Har du storslagna planer för framtiden kära Stenbock? Detta är helt klart en period för dig att se över vad du är villig att satsa på och inte. Särskilt handlar detta också om andra människor, så som investerare, någon kompanjon eller kanske din partner. Gemensamma resurser är vad som kan komma upp och där du behöver ta ett ställningstagande. Du har mycket att vinna på att köra ihop med någon men då ska ni helst vara varandras motsatser.
 
Vattumannen
I möten med andra människor kan du verkligen nå en vändpunkt kära Vattuman. Intressanta personer kan dyka in i ditt liv, antingen om du vill satsa på att bygga upp en verksamhet med någon, hitta nya vänner som är där för att stanna eller ingå något mer intimt. Det finns spänning i luften och en nyfiken som du kanske inte upplevt på länge. Men se till att va aktiv och vara där, checka av din mail eller mobil och svara så snabbt du kan, låt det inte rinna ut i sanden.
 
Fiskarna
Detta är en vecka då du kan förvänta dig att saker drar i gång mer på riktigt i ditt liv kära Fisk. Om du väntat på att få gå på intervju, ha ett snack med chefen eller andra typer av frågor så kan du äntligen få en klarhet. Nu är du också öppen för att testa nya metoder inom träning, kanske dra på ett pass med boxning eller något du tidigare inte alls kunnat tänka dig. Du ser möjligheter med din hälsa och med din kost som är du så redo att göra något åt.
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: S

Publicerad 2017-08-21 10:50:31

Oj, Jungfrun! Drömde inatt om ett tredje barn. Så tydligt att jag nästan saknade och undrade vart han var någonstans. Jag sa till och med hans namn till honom, Oskar. Tre tydliga pojkar hade jag och min man bredvid oss på en brygga på vårt landställe. Mina två jag redan har och Oskar. Väldigt lugn och harmonisk dröm med vatten och solglitter på havet. Lugna segelbåtar runt omkring oss. Är du duktig på drömtydning?

Tack för fin och bästa astrologin! :)

Svar: Åh vilken härlig dröm! Drömtydning kan jag dessvärre inte... Kul att du gillar astro :)
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela