astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 33

Publicerad 2017-08-13 06:06:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Nu gäller det att du tar vara på den kraften som finns runt omkring dig kära Vädur. Din energi och allt det som du behöver få utlopp för ligger framför dina fötter och du kanske har svårt att välja bland alla festligheter. Ge uttryck för dina ambitioner och driv på i alla områden som du känner har en potential och en djupare lust. Det kan bli extra viktigt den här veckan eftersom det som sker just nu har en större mening och det är en utmärkt tid för att få livet i den riktning du önskar.
 
Oxen
Det här kan bli en viktig vecka för dig på det mer personliga och känslomässiga planet kära Oxe. Något är på väg in i ditt liv som får dig att se eller uppleva saker på ett annorlunda sätt och som dessutom hjälper dig att komma vidare om du haft svårt för det. Viktiga relationer kan nå en punkt eller vändning som är nödvändig. Det bästa du kan göra är att hålla ett fokus på det som får dig att må bra och uppskatta dig själv för den du är. Nya möjligheter väntar.
 
Tvillingarna
Den här veckan ska du vara extra uppmärksam på vilka nya människor som gör entré i ditt liv eller vilka nya idéer som dyker upp i ditt huvud kära Tvilling. Nu kan det hända avgörande saker i ditt liv som får dig att vilja uttrycka dig på ett nytänkande sätt. Låt dig inspireras och sök aktivt efter det som du gillar allra bäst. En utmärkt tid för att sprida dina egna kunskaper och dela allt från vardag, kortare resor och spännande äventyr med din omgivning. Ha kul!
 
Kräftan
Detta blir en bra start för att bygga upp en trygg och stabil grund i ditt liv kära Kräfta. Försök att ha en hel del luckor i din vardag där du har plats för spontana träffar eller att kunna ta dig för t ex ett extra jobb. Dina möjligheter till en bättre inkomst är på sin topp och samtidigt finns det ett behov av att komma ikapp alla sommarens utgifter. Du har nu möjligheten att hitta bättre rutiner och få till ett arbete där du kan vara med och påverka även ditt privatliv.
 
Lejonet
Det är så mycket på gång i ditt liv att det är svårt att veta vart vi ska börja kära Lejon. Räkna med att du får saker gjort och att din vilja blir till makt nu. Utsätt och pusha dig själv till att göra de förändringar som krävs för att dina drömmar ska uppfyllas. Det kan handla om att du vill ändra din livsstil, byta jobb eller satsa stort på ett eget personligt projekt. Du är inne i en tid där det som sker har en större mening och det gäller för dig att lyssna på vad du innerst inne vill.
 
Jungfrun
Den här veckan kan det lätt bli en del missförstånd i ditt liv kära Jungfru. Det bästa du kan göra nu är att ta saker i ditt eget tempo och verkligen hitta tid över till återhämtning. Utmärkt att ta tag i din mer kreativa sida, utveckla din andliga förmåga och inse att ibland måste du släppa det förflutna för att komma vidare till något mycket mer värdefullt i livet. Du kan behöva dra dig undan och vara för dig själv, fundera, blicka tillbaka och se hur du kan göra annorlunda vid nästa tillfälle.
 
Vågen
Detta kan bli en social vecka på många sätt kära Våg. Du kan känna ett behov av att ansluta dig till grupper, organisationer eller bara umgås med personer i din omgivning som har liknande intressen. Hur och i vilket sammanhang du uttrycker dig kan vara avgörande för dina framtida planer och drömmar. Om du behöver handskas med konflikter kan det vara läge att ändå bekänna färg och visa vart du står utan att det skulle verka hotfullt.
 
Skorpionen
Nu gäller det att du är på hugget och visar vad du vill uppnå i livet kära Skorpion. Du är på väg in i en ny fas som är kopplad till din karriär, dina talanger eller hur du väljer att leva livet. Det kan komma erbjudande som du bara inte kan tacka nej till men du måste vara säker på din sak och själv veta vilket som är målet för dig. Att få beröm för det du gör ligger verkligen för dig och du kan snabbt få ditt namn synligt eller bra reklam för t ex ditt företag. Satsa stort!
 
Skytten
Den här veckan kommer kunna erbjuda dig att höja ditt medvetande och få ett bredare perspektiv på saker kära Skytt. Du har en sådan livslust och ett sug efter nya inputs vilket kan ta dig långt och förändra en hel del längs din väg nu. Viktiga personer kan trilla in i ditt liv och få in dig på ett nytt spår som ändrar din livsstil och dina prioriteringar. Äventyr och spänning hör till din vardag men det innebär också att du måste vara öppen för att göra det som krävs av dig.
 
Stenbocken
Nu kan det bli stort fokus på din ekonomi, göra buisness eller slå dig ihop med en samarbetspartner där ni kan göra stora pengar kära Stenbock. Du arbetar helst på i det tysta och du har ett starkt driv som motiverar dig. Nu ska du fördjupa dig i ämnen som intresserar dig eftersom det också kan innebära inre förändringar. Om du är villig att jobba med dig själv och personligutveckling har du alla möjligheter att lyckas. Du går helt in för det du gör.
 
Vattumannen
Den här perioden i ditt liv innebär en hel del förändringar på det personliga planet och som dessutom inkluderar dina viktiga relationer kära Vattuman. Nu kan du inte längre hålla dig safe i nån gråzon utan det är dags att agera ut. Det kan kännas som lite skakigt men du behöver se över hur du väljer dina mer intima band till människor och varför. Plocka upp dina rädslor i ljuset och ändra riktning kan vara det som krävs. Du har mer att ge så se till att göra det.
 
Fiskarna
Om du behöver förenkla ditt liv lite mer så är detta en superbra period för att göra det kära Fisk. Mycket förändras på flera olika områden i ditt liv och du kan gott behöva en stadigare bas att stå på just nu. Helst om du vill lägga fokus på en massa annat. Se till att sova bra, äta bra och träna på rätt sätt som bygger upp dig och inte förstör dig. Få upp ögonen för naturen, gå på promenader, gå på healing, hitta din egen inre energi. Du kommer känna dig fri.
 
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela