astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 32

Publicerad 2017-08-06 05:52:00 i Veckans horoskop,

 
Läs för ert ascendenttecken också är ni gulliga. Just nu är jag i Berlin tillsammans med en vän och jag ber om ursäkt för min text, mitt språk ibland och om det kan verka osammanhängande...Det här är till er <3
 
 
Väduren
 Det här kan på många olika plan bli en väldigt bra vecka för din del kära Vädur. Se över hur du använder dig utav alla tekniker som finns, vad du behöver förbättra, kanske också förändra för att hänga med i utvecklingen, ta dig framåt och göra det som ger dig utdelning. Nu har du också chansen att få andra människors uppmärksamhet och erkännande om det är viktigt för dig. Ditt självförtroende kan få sig en bra skjuts och du ska passa på att suga åt dig av generositeten.
 
Oxen
Den här veckan kommer kunna utmana dig allra mest när det kommer till ditt arbete och hur du väljer att återhämta energi kära Oxe. Du kan behöva se över hur du taklar vissa saker på ditt jobb, om du överpresterar eller tvärtom. Att ha en bra balans i livet på alla plan kan vara något att sträva efter just nu eftersom du enklare kommer kunna hitta de sakerna som passar dig och göra de förändringar som du faktiskt är tvungen till. Alternativa metoder är en väg att gå.
 
Tvillingarna
Nu kan det vara läge att fundera över lite större frågor och djupare tankar kring livet kära Tvilling. Vad vill du lära dig mer utav och varför? Vad är viktigt för dig och inte vad är viktigt för att kunna bevisa för någon annan? Hur ser du på ditt eget liv, dina drömmer och mål? För vems skulle kämpar du och vad vill DU verkligen uppnå? Se över dina möjligheter till samarbeten med andra i olika frågor, organisationer, bekantskapskretsar, vilka finns och vill köra samma race som du?
 
Kräftan
Den här veckan kan leverera känslor som du länge velat lägga locket på men nu har du inte en chans att komma undan kära Kräfta. Det bästa du kan göra är att vara ärlig, särskilt mot dig själv. Att Venus är i ditt första hus hjälper dig att vara smidig och ta människor på "rätt" sätt. Du är svår att motstå och vill du ha din vilja igenom i någon fråga, så är det nu. Att synas för det du gör och presterar blir mer påtagligt och nya ansikten kan visa sig värdefulla.
 
Lejonet
Du kan söka olika slags förändringar i ditt liv kära Lejon och det är till din fördel! Hur du lever och med vilka människor, varför, kan vara frågor som dyker upp den här veckan. Det handlar om att noga välja din omgivning, se till dina behov och vad andra gör/inte gör för dig. Är det värt att kämpa eller är det dags att släppa taget om vissa i din närhet? Du kan enklare få perspektiv och se saker med nya ögon, hitta lösningar och inse att tiden bara är lånad.
 
Jungfrun
Inledningen på den här veckan kan kännas som något du verkligen behövde kära Jungfru. En chans att ta en ny riktning, särskilt i din vardag. Rutiner som inte fungerar och måste ses över eller en träningsform som inte längre är hållbar. Du har nu chansen att göra något bättre och mer hälsosamt i längden. Om det verkar motigt och kämpigt får du helt enkelt se det från den ljusa sidan och vilka resultat som kan komma på sikt. Tyvärr sker inte allt över en natt.
 
Vågen
Den här veckan kan inledas med att du på ett eller annat sätt behöver ta hand om ditt hjärta, dina behov och passioner i livet kära Våg. Är det ett avslut på gång kring något du älskar att göra, ägna din tid till eller någon person i ditt liv? Du får under en längre period framåt se över dina allra mest intima relationer och fundera på hur du väljer där. Vad är viktigt för dig och varför? Att släppa på kontrollen och go with the flow lite mer sitter verkligen på sin plats. Vad skyddar du dig ifrån, vad?
 
Skorpionen
Just nu verkar du ha mycket på G i ditt liv kära Skorpion. Du vill gärna prioritera ditt arbete och dina dagliga rutiner på bästa sätt men andra saker och särskilt känslor kan komma emellan. Va uppmärksam på dina mönster och dina innersta behov. Att du på riktigt mår bra och känner dig tillfreds är ju viktigast. Ta hand om det som betyder något annars kommer du ångra dig. På ditt jobb kan du känna både en press och samtidigt vara väldigt inspirerad.
 
Skytten
Den här veckan kan bli en väckarklocka för dig när det kommer till hur du uttrycker dig, hur du tänker och särskilt vad dina tankar kommer ifrån kära Skytt. Medvetenheten kring vad du faktiskt skapar i ditt liv och vad du utesluter blir mer tydlig för dig. Vad du tycker om att göra, vad du brinner för och dina passioner i livet kan drastiskt förändras och du börjar se saker med andra ögon. Va öppen för det som kommer i din väg och tro inte att du redan vet allt.
 
Stenbocken
Vilka möjligheter du har den här veckan när det kommer till att från grunden se över din självkänsla, ditt egenvärde, bagaget och det du kommer ifrån kära Stenbock. Att släppa greppet om vad som varit, inse att du inte "är" historien utan bara återskapar den för att du tror det ska vara så. Det är på tiden att du ser med egna ögon vad som pågår i ditt liv och vad du själv drar till dig. Våga bryta mönstret och vara stolt över den du är och över det du skapat.
 
Vattumannen
Under den här veckan kan du faktiskt fundera över vem du vill vara i andras ögon, i dina egna och varför det är viktigt att vara "rätt" kära Vattuman? Dina tankar och ditt sinne kommer vilja ta en ny riktning, vilja förändras och öppna upp för ett större flow i ditt liv. Va uppmärksam på vad du drar till dig, vad du skapar och fokusera hellre på det som du vill ha, som är värdefullt och viktigt för dig. Nu har du också chansen att släppa på fasaden och visa en mer ärlig sida.
 
Fiskarna
Okej kära Fisk, den här veckan är det bra om du tar tag i att lösa upp saker från det förflutna, känslor, starka band eller annat som ligger under ytan. Det bara måste upp och du mår bra om du får ur dig saker på rätt sätt. En större utveckling är på gång i ditt liv när det kommer till hur du värdesätter dig själv och hur du drar till dig framgång, frihet och sätter ner foten en gång för alla. Va öppen för nya vägar, alternativa metoder till en mer hälsosam livsstil.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela