astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Saturnus - Big thinking!

Publicerad 2017-04-04 06:44:00 i In the stars,

 
 
På torsdag kommer planeten Saturnus att backa på sin bana fram till och med slutet på augusti. Många planeter kommer vara retrograd under april och det kan kännas lite så - inget händer - men allt händer ändå, kanske mest inom oss. Saturnus vill ju att vi ska fokusera och göra vår läxa här i livet, starkt kopplat till karma. Nu är det till en fördel att vara smal och snäv i sitt tänk och agerande. Skala av och bara tänka "det jag behöver". Behövs det så mycket? Vad behövs mest? Vad är viktigast för oss och hur vill vi leva? Struktur och ordning är även ett tema här. Även om det kan låta borring, ta tag i er vardagsstruktur, styr upp saker som inte funkat bra, va realister och inse när det är dags att vända om, vända rätt. Om vi inte är i fas med våra innersta önskningar kan detta bli en utmaning som heter duga. Intressant att titta vart man har Saturnus i sitt eget horoskop, i vilket hus för att se området i livet som berörs allra mest.
 
//N

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-04-04 15:31:45

När jag tittar på vart jag har Saturnus, ska jag titta på i vilket hus när jag föddes eller i vilket hus jag hade Skytten (som Saturnus befinner sig i nu)? Jag är lite förvirrad :)

Svar: Ja va bra att du har din karta! Du ska titta i vilket hus Saturnus befinner sig nu, ca 27,47 grader i Skytten för tillfället :)
Nathalie Bram

Postat av: lovisa

Publicerad 2017-04-04 22:01:43

hej! vilken intressant och ovanlig blogg, spännande för en som mig som inte alls har koll på detta utan bara ställer en enkel fråga: stämmer de här "nya" stjärnteckena bättre enligt dig? jag har aldrig känt mig särskilt hemma i mitt (kräftan) och nu när jag läser om mitt nya (tvillingarna) så föll väldigt mycket på plats :-)

Svar: Hej! Kul att du gillar bloggen :) Du är fortfarande kräfta men du kan absolut ha influenser utav tvillingen men det handlar om ditt personliga horoskop som beräknas på det klockslag du är född och även platsen. Ha det fint!
Nathalie Bram

Postat av: Lisa

Publicerad 2017-04-05 16:22:04

Hej ! Om Saturnus retrograd i 8 :huset på mitt natal chart var kan det betyder ? Tack !

Svar: Hej! Jag menar i det hus Saturnus är just nu :)
Nathalie Bram

Postat av: Sara

Publicerad 2017-04-05 16:23:50

Hej ! Kan man veta lycko nr för varje stjärntecken till april månad ? Vem är starkare retrograd Saturnus i horoskopet eller nu över horoskopet ? Hoppas på svar . Tack så mycket !

Svar: Hej! Jag är inte aktiv med nummer och så tyvärr. Starkast skulle jag säga är Saturnus nu i horoskopet. Ha det fint!
Nathalie Bram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela