astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Horoskop vecka 17

Publicerad 2017-04-23 06:24:00 i Veckans horoskop,

 
 
Väduren
Den här veckan får du chansen att titta närmre på ett projekt som du styr över och något kommer kunna förändras till det bättre när du släpper och istället fokusera utanför boxen kära Vädur. Massor med idéer och förslag kan göra att du dessutom inte vet hur mycket du ska engagera dig i varje sak. Positivt är att du har alla handlingskrafter för att lyckas göra något mer konkret åt det nu. Det är bara att sätta i gång, lås dig inte vid ramar eller förhållningssätt, ta tag i ditt drömprojekt!
 
Oxen
Nu finns här ingen tid för att låta sig tyngas ned eller vara besviken om saker inte flytit på som önskat kära Oxe. Du ska lägga allt ditt fokus på att komma igång med det som du drömmer om. Vad det än kan vara som du vill förändra så är tiden inne för just det. Sätt dina högsta önskningar i fokus och gör något extra varje dag för att komma dit. Om du behöver hjälp längs vägen så finns där människor runt dig om är villiga att göra vad du behöver, tänk på det.
 
Tvillingarna
Den här veckan ger dig riktiga verktyg till en självrannsakan kära Tvilling. Och det är nog här du behöver börja om du ska komma någonstans just nu. Energin kan kännas seg men du får faktiskt en möjlighet att släppa på gammalt skit, relationer, mönster, dåliga vanor och istället börja med något helt nytt och fräscht. Du kan behöva avsluta vissa kapitel i ditt liv för att nya ska kunna öppnas för dig och du kommer kunna känna dig mer redo än nånsin! Va uppmärksam på din magkänsla, den stämmer märkligt bra.
 
Kräftan
Den här veckan ger dig möjligheten att starta upp något helt nytt som har med samarbeten och även med dina drömmar att göra. Ta alla chanser du får att mingla runt med människor och va beredd på att ha ditt visitkort med dig kära Kräfta. Det funkar allra bäst om du vill komma någon vart, att du tar råd och hjälp från andra som kanske till och med är i samma situation som du. Du kommer märka att folk är villiga att ställa upp och tillsammans kan ni lyckas med allt.
 
Lejonet
Den här veckan kommer ingenting att kunna stoppa dig kära Lejon. Du är helt och hållet inställd på att lyckas och att kämpa för dina långsiktiga mål. Det du behöver göra är att prioritera och vara effektiv, inte ägna dig åt saker som suger din energi. Håll dig till utvalda projekt och gå all in där istället. Oavsett vad det handlar om kräver det din uppmärksamhet nu. Fundera över vad det är du vill bli ihågkommen som, vad är det du är här för att göra, livsavgörande grejer, men helt klart värt att tänka på.
 
Jungfrun
Nu letar du och söker dig till mer kunskap om i stort sätt det mesta i livet kära Jungfru. Du vill gärna ha svar på större frågor så engagera dig i ämnen som är lockande. Kan vara dags att gå en kurs, finns otroligt många kurser att gå via internet om du inte kan vänta. En vägledare eller coach kan trilla in i ditt liv och inspirera dig till att ta nya kliv för att utvecklas som människa. Håll alla dörrar öppna och häng med på spontana grejer nu, det kan hända massor!
 
Vågen
Den här veckan kommer du må som allra bäst om du väljer att göra en djupdykning i dig själv kära Våg. Självrannsakan och förståelse för ditt eget beteende är vad som krävs för att du ska ta dig vidare. Du behöver uppmuntran och stöd från dina allra närmaste som också finns vid din sida för att bolla idéer och komma med förslag. Detta är också en tid för att gå in på djupet i t ex en nära relation, hitta gemensamma vägar och våga mötas på mitten.
 
Skorpionen
Den här veckan erbjuder dig nya möjligheter och chanser till att samarbeta i t ex ett kommande arbetsprojek eller som partner in crime kära Skorpion. Det är viktigt att du väljer noga och inte plocka första bästa. Om du vill gå in i ett avtal är det bra om du dubbelkolla all fakta innan du ger dig hän. Du drar till dig bra energier nu och balansen är prioriterad i ditt liv vilket märks tydligt på hela din omgivning. Utmärkt vecka för att lägga fokus på vad du söker i alla typer av relationer.
 
Skytten
Nyckeln till ditt välmående under den här perioden handlar om att hitta fasta och bra rutiner kära Skytt. Det handlar liksom om att göra små saker på en basisnivå. Vad behöver du i vardagslivet för att trivas lite bättre? Små justeringar är vad som krävs från din sida för att kunna pusta ut ordentligt. Du har ett guldläge att börja med detta på en gång och dessutom att kunna hålla det på sikt också. Kanske är det så att du ska börja göra ett måbraschema och följa det för en tid.
 
Stenbocken
Nu kommer en underbar tid för dig där det gäller att släppa loss kära Stenbock. Om du har det stressigt på jobbet, unna dig en eftermiddag med shopping och en festligare aw! Din attityd och din inställning till livet kommer göra stor skillnad på hur du bemöter eventuellt trassel. Dags att visa lite mer utav vem du är och vad du går för. En hel del rampljus kan hamna på dig om du önskar det. Ta vara på chansen och visa dig från din bästa sida.
 
Vattumannen
Den här veckan blir det fokus på var och hur du vill bo kära Vattuman. Eller är allt tipptopp kanske du behöver se över dina allra närmaste familjeband och jobba för att lösa några. Det är den intima och privata delen utav livet som får sin chans till förbättring nu. Våga visa dina ömma punkter och också förlåta om du känt dig sviken. Du drar dig gärna tillbaka en stund och du gör helt klart bäst i att ägna dig åt egenvård, pyssla om dig och se till att du trivs där du är.
 
Fiskarna
Dags för lite aktiviteter den här veckan kära Fisk. Du behöver och vill inspireras och det finns många vägar dit. Goda källor är såklart dina vänner, småprata in på småtimmarna och ge varandra verktyg för att få ett bättre flow i vardagen. Uppsök nya grejer i ditt närområde, bjud över dina grannar eller gå på någon konsert! Att umgås och ha roligt är vad du mår bäst av just nu. En kortare resa över helgen hade suttit på sin plats och behöver inte bära allt för långt bort.
 
Foto: instagram.com/girly.inspo
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela