astrobloggen.com

En astroblogg med bland annat veckans astro, planethändelser, dagens pepp, nöjesastro, fullmåne/nymåne och annat.

Vädurens sex och kärleksastro 2017

Publicerad 2016-11-30 07:26:15 i Kärleksastro, Nöjes astro,

vadur

Väduren

Året inleds med att du eventuellt har svårt att bestämma dig för vilken älskling du ska satsa på och att din energi sprids åt både höger och vänster. Det finns också en risk att du själv bli besviken eller sårad i det här spelet som pågår. Tänk dig noga för innan du hoppar i säng med någon som för stunden känns het och attraktiv. Du har lyckans planet nästan hela året i ditt sjunde hus (love is in the air) och nu finns där goda möjligheter att du träffar den rätte! Din utstrålning kommer under hela 2017 vara attraherande och spännande! Du drar gärna med dig dina dejter på galna ställen där du inte heller drar dig för att göra mer intima saker. I februari är det allt ljus på dig och du borde satsa på att ta för dig nu. Hör av dig till någon som du inte kan släppa taget om eller ha ett öppet sinne för nya typer av personligheter. Du utstrålar sex och elegans på samma gång! Det är helt klart passion på agendan. Under våren kommer våran kärleksgudinna Venus att gå baklänges vilket kan skapa lite oreda. En gammal kärlek kan dyka upp från ingenstans och sätta saker ur balans. Om du dejtar och sugen på att träffa någon är det bättre att du väntar till framåt sommaren. Du kan känna det som att du blivit förd bakom ljuset och att personen inte alls lever upp till dina önskningar så som du hade hoppats på. I augusti sen blir där fart och fläkt, romanser och flirtande hej vilt! Här har du nu chansen att också visa din sårbarhet, öppna ditt hjärta och släppa in en själsfrände!

Bästa månaderna för kärlek och sex: Februari och Augusti

Foto: astrologi.nu

Heta vibbar

Publicerad 2016-11-29 07:13:21 i In the stars,


image

Idag kan det uppstå spänningar på relationsfronten men om det hettar till eller missförstånd och irritation hamnar i centrum, det får dagen utvisa. Singlar kan träffa någon som bara inte går att motstå även om situationen kan vara komplicerad. Va extra försiktiga med hur ni uttrycker er kärlek idag, för att slippa frustration i onödan.

//N

Foto: Devote.se

Vad levererar Nymånen

Publicerad 2016-11-28 11:27:21 i Power of the moon,

livet

Imorgon har vi en Nymåne i Jupiterstyrda Skyttens tecken, (cirkus på 7 grader) hurra! Alla ämnen som tillhör Skytten kommer att hamna i rampljuset och ger oss alla en möjlighet att börja på nytt. Det handlar om att nå ut till världen med sina drömmar och just den här gången är även Neptunus med i bilden och kan skapa lite oreda kring vems drömmar det faktiskt handlar om. Saker kan kännas oklart och vi kanske inte riktigt har hundra koll på vart vi vill. Försök ändå vara ärliga mot er själva och så tydliga ni kan med vad ni önskar. Skytten älskar kunskap så ni kanske blir sugna på att börja studera, studera vidare eller bara allmänt läsa och lära er mer om något som intresserar er. Jättebra tillfälle för att köra kampanjer och göra PR men va extra noga med vad ni vill förmedla. Våga satsa internationellt nu och tro på det ni gör och vill!

Om ni vill ha mer info om hur just ert liv påverkas så måste ni titta i det personliga horoskopet. I mitt fall inträffar denna Nymåne i mitt andra hus (ekonomi, arbete, värderingar b la) Det ger mig en chans att sätta upp mål som har med dessa grejer att göra, I will!

//N

Foto: Sohu Wallstickers

Om

Min profilbild

Nathalie Bram

Astrobloggaren Nathalie Bram levererar varje vecka nya händelser om vad som rör sig på himlen. Här hittar ni inspiration och motivation till att utveckla era liv! För mer info om hennes personliga horoskop eller övriga frågor, kontakt: nathaliebram@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela